Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Spatiul de lucru, in viziunea Teknion

Spatiul de lucru, in viziunea Teknion

Email Imprimare

Noile produse prezentate de Teknion la NeoCon 2011 sunt multi-functionale, permitandu-le utilizatorilor sa-si personalizeze, sa controleze si sa maximizeze spatiul de lucru, care uneori este destul de restrans.
Fie ca sunt utilizate in mod individual, fie ca sunt combinate intre ele, noile creatii Retractable Surface, Podium, Behind-You Screen si Stand-Up Meeting Surface au fost gandite sa maximizeze eficienta spatiala, sa dea posibilitatea personalizarii si sa le permita angajatilor sa-si optimizeze spatiile de lucru deschise, de tip open-plan.

In ultima perioada, dorinta de a scadea cheltuielile cu organizarea spatiului de lucru a dus la unele schimbari. Una dintre ele este ca angajatii nu mai au, de multe ori, birouri individuale mari, separate de ale colegilor, ci mai mici si deschise. In acelasi timp, o companie isi schimba sediul mai des, astfel ca exista multe mutari de mobilier. Efectul tuturor acestor schimbari este o modificare a relatiei pe care angajatii o au cu birourile lor din punctul de vedere al confortului, al intimitatii, al personalizarii si al eficientei. Biroul devenind mai mic, trebuie ca fiecare componenta a sa sa aiba mai multe functii. Acestui trend incearca sa-i raspunda noua linie de mobilier de la Teknion.
Retractable Surface mareste eficienta spatiala de sub suprafata de lucru, mai ales in cazul birourilor foarte mici, permitand depozitarea tuturor perifericelor, incarcatoarelor etc., oferind un spatiu pentru laptop sau tastatura, precum si managementul cablurilor electrice sau de date. Poate fi asemanata cu masuta atasata scaunul de avion. Este multifunctionala, poate fi folosita ca suprafata temporara sau poate fi inlaturata cand nu e nevoie de ea.
Podium e o colectie de polite si rafturi ajustabile pentru depozitare si cu management al cablurilor electrice. Ajuta la maximizarea spatiului de deasupra mesei de lucru. Permite angajatilor sa-si organizeze uneltele de lucru de zi cu zi pe suprafete ce pot fi configurate dupa necesitati. Politele Podium sunt potrivite pentru sculele de birou moderne (laptop, monitoare plate, periferice electronice), dar si ustensile mai mici sau lucrurile personale, care raman mereu accesibile. Seria Podium poate fi asemanata cu un bord de automobil foarte bine organizat, unde soferul are totul la indemana, detinand controlul.
Behind-You Screen este un ecran care ofera intimitate vizuala si teritoriala intre birouri alaturate si intre birouri si spatiul de deplasare. E destinat birourilor tip open plan, dar isi zonelor cu banci. Este compus din doua ecrane, unul atasat mesei de lucru, celalalt plasat in spatele utilizatorului, care gliseaza si se pot roti  in asa fel incat sa-l izoleze pe acesta si sa semnaleze o activitate care cere multa concentrare. Behind-You Screen face cam ceea ce face o cabina telefonica in mijlocul multimii. Este ca o usa virtuala pe care o poti inchide intr-un birou de tip open space.
Stand-Up Meeting Surface ofera un context social pentru intalniri urgente, neplanificate, ad-hoc, intr-un birou de tip open space. In ziua de astazi, conversatiile rapide, punctuale la locul de munca sunt importante, iar ele trebuie sa fie eficiente. Practic, Stand-Up Meeting Surface e ca un cafe bar, permitandu-le colegilor de birou sa aiba o discutie informala intr-un spatiu ingust, fara a deranja masa de lucru si fara ca oaspetele sa fie nevoit sa stea in picioare, incomod, in zona acesteia.
Compania noastra, Hansen, este reprezentantul in Romania al brandului Teknion, care uimeste din nou, prin noile sale colectii destinate imbunatatirii si optimizarii modului in care muncim si ne organizam la birou.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy