Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Lamm, experienta isi spune cuvantul

Lamm, experienta isi spune cuvantul

Email Imprimare

Lamm este un brand de mobilier cu o istorie de mai bine de jumatate de secol, fiind astazi unul dintre exponentii marcanti ai industriei de mobilier Made in Italy. In anii '60, Lamm producea mobilier pentru institutii de invatamant si spitale. Colaborarea cu marile companii internationale a inceput in anii '70, activitatea brandului extinzandu-se si la productia de mobilier pentru spatiile rezidentiale. Asa au luat nastere primele scaune Lamm, cu un design original, care, in plus, erau si foarte usor de depozitat. In ultimele doua decenii, Lamm s-a specializat in productia de mobilier de birou si de mobilier pentru sali de conferinta, de cinema si de teatru. Vorbim despre un brand care nu se limiteaza doar la participarile la targuri si expozitii de profil, ci care se face remarcat si prin sprijinul pe care il acorda constant initiativelor culturale.

Pentru Lamm, inovatia este un proces continuu, o garantie a calitatii duse pana la excelenta. Nu este de mirare ca, de-a lungul timpului, companii prestigioase, precum L'Oreal (Paris), SEI ENEL Group (Roma) sau ORA Hotels Group (Assisi), institutii de cultura, precum Auditoriumul San Vincenzo (Piacenza), Muzeul National de Stiinta si Tehnologie Leonardo Da Vinci (Milano), institutii de invatamant superior, precum Universitatea din Ferrara sau Universitatea din Kuweit, banci si chiar aeroporturi (Aeroportul din Geneva) au ales sa-si amenajeze interioarele in stilul Lamm. Designul si ergonomia constituie fundamentele tuturor proiectelor derulate de companie, cele doua componente integrandu-se perfect in cultura organizationala Lamm. Dintotdeauna, obiectivul brandului italian a fost crearea de piese de mobilier care sa asigure un inalt nivel de confort si siguranta la standarde internationale.
Cu un design modern, bazat pe linii epurate, cu materiale si finisaje intr-o paleta larga de culori, scaunele Lamm se pot integra in cele mai diverse spatii, de la camera de studiu a adolescentului pana la spatiul de birou de acasa sau, de ce nu, la salile de asteptare din unitatile medicale. Insa portofoliul Lamm include si scaune manageriale, cu reglaje dintre cele mai performante si cu un design modern si, in acelasi timp, elegant, ce reflecta intru totul imaginea pe care orice director doreste sa o transmita despre sine: profesionalism, seriozitate, incredere.
Constienti de rolul jucat de mobilier in crearea unei atmosfere propice studiului, designerii din echipa Lamm au gandit nu mai putin de noua colectii de sisteme de mobilier destinat amenajarii amfiteatrelor si salilor de curs din scoli, licee si universitati. Printre institutiile de invatamant superior care au imbratisat viziunea propusa de Lamm – un sistem de pupitre ce privilegiaza accesibilitatea si mobilitatea studentilor – se numara si Politehnica din Milano.
In materie de mobilier pentru sali de conferinta si sali de spectacole, s-ar putea spune ca Lamm nu are rival. Remarcabila este colectia Multimedia, ale carei scaune sunt prevazute, pe partea din spate a spatarului, cu un mic ecran ce le da spectatorilor posibilitatea de a comunica si interactiona nestingheriti. Cei din sala pot, de exemplu, sa vada, de aproape, ce se proiecteaza pe monitor, sa urmareasca subtitrarea, daca vorbim de un spectacol de opera sau de teatru, sa primeasca fisiere de pe un calculator si chiar sa asculte, prin casti, o interpretare simultana.
In Romania, mobilierul Lamm va este oferit prin intermediul companiei noastre, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy