Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Idei de cadouri business

Idei de cadouri business

Email Imprimare

Alegerea unui cadou potrivit, care sa faca intr-adevar placere celui sau celei care il primeste este, nu de putine ori, o veritabila provocare. Cum sa ghicesti de ce are persoana respectiva mai multa nevoie, ce gusturi are, de ce s-ar bucura sa primeasca? Este de evitat, pe cat posibil, sa ajungem in situatia in care, din lipsa de timp, de rabdare sau de inspiratie, sa oferim obiecte doar de dragul de a le oferi. Lucrurile se complica atunci cand vine vorba despre cadourile de business, care ar trebui sa il reprezinte atat pe cel care le ofera, cat si pe cel caruia ii sunt adresate. La capitolul cadouri de business, nu e de glumit! In alegerea lor, este nevoie de gust desavarsit si de atentie maxima la detalii, pentru ca, prin ele, transmitem, implicit, un mesaj despre noi insine si despre compania pe care o reprezentam. Hansen este alaturi de dumneavoastra in alegerea cadoului de afaceri potrivit si va ofera cateva idei originale.

Avand ca scop fidelizarea partenerilor de afaceri, cadoul de business este un mijloc prin care incercam sa recompensam increderea pe care colaboratorii ne-o acorda. Distins, rafinat, imbinand, pe cat posibil, utilul cu placutul, cadoul de business poate consta intr-un obiect sau, de ce nu, un set de obiecte de care cel sau cea care il primeste sa se foloseasca timp indelungat, cu placere.
Astfel de produse, care se preteaza spre a fi oferite drept cadou de business, sunt si seturile de accesorii de birou de la Caimi Brevetti. Un suport pentru carti de vizita din colectia Ikarus, elegante suporturi pentru instrumente de scris din gama Master sau un deskpad din colectiile Top si Hi-tech sunt idei originale de cadouri de business care, cu siguranta, nu vor trece neobservate. La randul lor, colectiile Streamline si Desk up propun seturi de cate trei piese, ce contin suport pentru hartie, suport pentru instrumente de scris si suport multi-purpose, toate disponibile in diverse culori. Cu linii fine si forme placute, din materiale de inalta clasa, accesoriile de la Caimi Brevetti confera stil si distinctie oricarui birou managerial.
Caimi Brevetti, companie infiintata in Italia, in 1949, este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de mobila pentru birou, locuinta si spatii publice. Produsele Caimi Brevetti sunt prezente pe toate meridianele, de la Paris la New York. Designul inconfundabil si calitatea deosebita a produselor, preturile rezonabile, functionalitatea, versatilitatea si adaptabilitatea sunt atributele ce garanteaza succesul Caimi Brevetti. In Romania, produsele brandului italian va sunt oferite de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy