Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Titano, de la Alea Office, putere si prestanta

Titano, de la Alea Office, putere si prestanta

Email Imprimare

In mitologia greaca, Titanii erau personaje impunatoare, caracterizate de un curaj neinfricat si de o putere iesita din comun, ce depasea insasi forta zeilor. Din legendele ce inconjoara figurile Titanilor mitologici s-a inspirat si brandul italian Alea Office, care a lansat recent colectia Titano, ce reuneste piese exclusiviste de mobilier de birou, al caror numitor comun este eleganta sobra, izvorata din liniile indraznete si epurate.
In cazul colectiei Titano, rafinamentul transpare in detaliile minutios redate, iar confortul este rezultatul firesc al utilizarii unor materiale de cea mai buna calitate si al maiestriei finisajelor.

Din colectia Titano fac parte diverse tipuri de birouri, al caror principal atu este posibilitatea de schimbare a pozitiei si orientarii picioarelor dreptunghiulare, pentru a imprima mobilierului personalitatea si functionalitatea dorite. Birourile Titano sunt dotate cu un corp lateral melaminat, prevazut cu usa glisanta din lemn, dar si cu sertare, un spatiu de depozitare deschis si un spatiu pentru unitatea centrala a calculatorului. Pentru salile de sedinte, colectia Titano de la Alea Office propune mese cu forme diverse (rotunde, patrate), prevazute cu picioare din otel cromat, gandite sa faciliteze interactiunile dintre participantii la discutii.
Inca de la momentul infiintarii, in 1992, brandul italian Alea Office si-a asumat misiunea de a imbunatati productivitatea si performanta la birou prin crearea unei ambiante placute si functionale. Portofoliul Alea Office include colectii de mobilier de birou managerial si operativ, dar si scaune si elemente de decor, personalizabile si oferind posibilitatea unor configuratii originale.
In Romania, piesele de mobilier ale brandului Alea Office sunt disponibile prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy