Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Kompas, culoare si dinamism

Kompas, culoare si dinamism

Email Imprimare

Brandul italian Della Rovere nu se dezminte cand vine vorba de crearea unei ambiante cat mai placute la birou, asa cum dovedeste si noua colectie de mobilier Kompas, care impresioneaza prin rafinata geometrie a formelor si design-ul captivant. O colectie al carei punct forte este flexibilitatea, pusa in serviciul tuturor celor care doresc sa valorifice la maximum potentialul spatiului in care isi desfasoara activitatea. Birourile din colectia Kompas sunt solutia ideala pentru un spatiu de lucru plin de culoare, primitor, modern si confortabil.

Functionalitatea si confortul sunt cuvintele cheie care definesc colectia Kompas, conceputa astfel incat sa faciliteze interactiunea intre colegii de birou, dar sa si asigure intimitatea celor care lucreaza in acelasi spatiu. Spatiile de depozitare de care dispun birourile Kompas, fie ele biblioteci sau dulapioare, sunt disponibile in mai multe dimensiuni si intr-o paleta larga de culori, toate piesele fiind modulare.
Pe langa birouri, colectia Kompas mai include mese de sedinta si spatii de receptie intr-o varietate de forme si culori. Blaturile, care pot fi clasice sau ergonomice, rotunjite la colturi, pentru a evita orice inconvenient, se preteaza la cele mai originale combinatii.
Acum, piesele de mobilier din colectia Kompas sunt disponibile si in culoarea alb. Albul, care a fost o prezenta mereu constanta in moda, mobilier si, mai nou, in cazul produselor electronice si electrocasnice, se potriveste perfect design-ului pieselor Kompas, prin eleganta simpla si luminozitatea pe care le-o imprima.
De mai bine de 30 de ani, Della Rovere se distinge prin productia vasta de mobilier, in special de mobilier de birou. Apreciata in intreaga lume, cu o cifra de afaceri ce depaseste 30 milioane de euro, Della Rovere este o emblema a rafinamentului inconfundabil ce caracterizeaza mobilierul italian.
Piesele de mobilier Della Rovere sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.




Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy