Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen O noua recunoastere pentru Alea Office in Qatar

O noua recunoastere pentru Alea Office in Qatar

Email Imprimare

Recent, brandul Alea Office a fost selectat de Msheireb Properties pentru a amenaja sediul central din Doha (Qatar) al companiei care urmareste promovarea patrimoniului cultural si imbunatatirea constanta a standardului de viata in capitala Qatar-ului si nu numai. Specialistii de la Gensler's Architectural Studio au ales sistemul de mobilier Atlante si colectia exclusivista de mobilier managerial Odeon pentru a amenaja cele trei etaje ocupate de Msheireb Properties in impunatorul Tornado Tower, situat in luxosul West Bay, cea mai noua zona a capitalei Qatar-ului.

De la momentul infiintarii sale, in aprilie 2007, ca parte a Fundatiei statului Qatar pentru Educatie, Stiinta si Dezvoltarea Comunitatii, Msheireb Properties si-a propus sa sprijine dezvoltarea armonioasa a capitalei Doha, garantand modernizarea metropolei si, in acelasi timp, respectarea arhitecturii traditionale locale.
Msheireb Properties se adauga, astfel, pe lunga lista a companiilor si institutiilor din Qatar care au ales expertiza si solutiile de mobilier Alea Office. Pentru amenajarea sediului Msheireb Properties din Tornado Tower, atentia arhitectilor s-a indreptat catre doua dintre cele mai apreciate colectii ce poarta semnatura designerilor de la Alea Office.
Prima dintre acestea este Atlante, inspirata de numele si mitul lui Atlas, unul dintre titanii care au luat parte la revolta lui Cronos impotriva zeilor olimpieni. Drept pedeapsa, Zeus l-a obligat sa poarte pe umerii sai bolta celesta. De-a lungul timpului, numele titanului Atlas a devenit sinonim cu universalitatea cunoasterii. Pe acest principiu, Alea Office a creat Atlante, un sistem de mobilier modular, personalizabil, cu design sobru, geometric, ce se doreste a fi o sinteza originala a cerintelor functionale pe care le presupune orice spatiu de birou al zilelor noastre.
La randul ei, colectia de mobilier managerial Odeon isi propune sa creeze o armonie intre piesele de mobilier clasice si cele moderne, prin imbinarea caldurii lemnului cu design-ul rafinat. Albul pieselor de mobilier devine fondul ideal pentru imbogatirea si personalizarea spatiului de birou cu obiecte decorative personale. Prin diversele tipuri de birouri si gama larga de finisaje pe care le ofera, colectia Odeon de la Alea Office raspunde celor mai variate exigente estetice si functionale in materie de mobilier de birou.
In Romania, piesele de mobilier ale brandului italian Alea Office sunt importate de compania noastra, Hansen.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy