Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Alea Office, un brand de top

Alea Office, un brand de top

Email Imprimare

In universul mobilierului de birou din peste 80 de tari, brandul italian Alea Office este sinonim cu design-ul de inalta clasa si calitatea excelenta. Cele patru decenii de savoir-faire, colaborarea permanenta cu arhitecti si designeri de prima marime, la care se adauga inovatia continua in materie de tehnologii de productie au propulsat brandul Alea printre liderii pietei internationale de mobilier. O pozitie de invidiat, pe care Alea Office a cucerit-o prin doua din atributele colectiilor sale: flexibilitatea si adaptabilitatea la aproape orice spatiu.

Povestea brandului Alea incepe in 1973, odata cu infiintarea CMC, compania-mama specializata in mobilier pentru casa si birou. Doisprezece ani mai tarziu, ia nastere Alea, ca brand destinat exclusiv producerii de mobilier de birou. Cu sediul central la Sarone, in nordul Italiei, in provincia Pordenone, una din cele mai productive si mai dinamice regiuni ale Europei, Alea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, de 15.000 metri patrati (dintre care 1.000 metri patrati dedicati punerii in valoare a celor mai noi colectii), ce beneficiaza de dotari tehnologice si echipamente de ultima generatie.
An dupa an, colectii precum Teatro, Oscar, Zefiro, Eracle si acum Titano aduc brandului ialian recunoasterea internationala, prin distinctiile obtinute in cadrul competitiilor de profil si prin prezentele la cele mai selecte saloane de mobila. Anul 2002 marcheaza intrarea Alea pe piata de mobilier de pe continentul nord-american, prin infiintarea unui sediu la Miami, care sa permita gestionarea directa a cererilor din America de Nord. Apoi, in 2004, Alea cucereste si piata de mobilier din Asia si pune astfel bazele companiei Palladio Asia Pacific.
Pe deplin constient de capacitatea mobilierului de a imbunatati performantele si productivitatea clientilor sai, Alea si-a propus sa creeze spatii de lucru functionale si atractive in acelasi timp. Astazi, portofoliul Alea include nu numai colectii de mobilier managerial si linii operative, ci si spatii de receptie, sali de sedinte si de conferinte, scaune si elemente de decor, originale, personalizabile si dispunand de finisaje rafinate. Utilul si placutul, functionalitatea si design-ul se imbina perfect pentru a crea o ambianta primitoare si stimulanta, propice interactiunilor si colaborarii intre persoanele ce impart acelasi spatiu de birou.
De la bun inceput, Alea a fost un brand care a integrat in misiunea si valorile sale respectul pentru mediu. Din grija pentru natura, au fost selectionate pentru productie materialele cel mai usor de reciclat, precum aluminiul, otelul, lemnul, hartia, sticla si tesaturile. Din 2007, pentru ambalarea produselor Alea nu mai foloseste decat cartonul, evitand astfel materiale poluante, precum masele plastice sau polistirenul. 
In ultimii ani, printre cei care au ales sa-si amenajeze interioarele in stilul Alea s-au numarat binecunoscuta companie farmaceutica Novartis, Banque de France din Paris, reprezentanta Mercedes din Amman (Iordania), British Council din Taipei (Taiwan), VW Audi America de Nord din Santa Monica (California, Statele Unite ale Americii) si Bacardi & Martini din Moscova (Rusia).
In Romania, mobilierul Alea este importat de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy