Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Solutii de la Teknion pentru optimizarea spatiului de lucru

Solutii de la Teknion pentru optimizarea spatiului de lucru

Email Imprimare

Pe masura ce spatiile de lucru individuale se micsoreaza, ca o consecinta a cresterii numarului de angajati care isi desfasoara activitatea in acelasi birou, componentele ce intra in alcatuirea lor trebuie sa fie din ce in ce mai performante. Din aceasta toamna, Teknion propune mai multe sisteme de optimizare, care promit sa transforme si cele mai mici spatii de lucru intr-unele cu adevarat speciale.

Personalizabile si multifunctionale, sistemele Podium, Stand-Up Meeting Surface si Behind-You Screen dispun de optiuni care, separat sau in combinatie, dau o nota personala spatiului de lucru, facandu-l, in acelasi timp, mai confortabil si mai eficient.
Teknion vine astfel in intampinarea tuturor celor care se confrunta cu lipsa de spatiu de lucru. Podium este un sistem unic si elegant de organizare a desktop-ului, care permite extinderea suprafetei de lucru, prin adaugarea de rafturi supraetajate si o mai buna organizare a dispozitivelor electronice. Stand-Up Meeting Surface este conceput ca o solutie pentru sedintele ad-hoc, fiind un sistem prevazut cu optiuni pentru compartimentarea riguroasa a spatiului. La randul sau, ecranul Behind-You, care va fi lansat pe piata in ianuarie 2012, se roteste in jurul utilizatorului, asigurandu-i intimitatea in mediile deschise, prin emiterea de semnale care ii avertizeaza pe ceilalti ca nu trebuie sa-l intrerupa pe utilizator din activitate.
Piesele de mobilier ale brandului Teknion sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy