Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Muller, garantia calitatii germane

Muller, garantia calitatii germane

Email Imprimare

Cine spune ca mobilierul din metal este rece? Din 1996, compania germana Muller, cu sediul la Augsburg, demonstreaza lumii intregi ca  mobilierul din metal are o personalitate aparte si se poate integra la fel de bine in spatiul de birou sau in living-ul de acasa. La Muller, toate piesele de mobilier sunt lucrate manual, prin tehnici traditionale. Este ceea ce asigura unicitatea si calitatea excelenta a mobilierului Muller, indiferent de tendinte sau de moda.

Elegante, functionale si rezistente, piesele de mobilier ale binecunoscutului brand german transmit un mesaj cat se poate de clar despre spatiul in care locuim sau in care lucram: trebuie sa fie un loc in care sa-ti faca placere sa-ti desfasori activitatea si unde sa te poti relaxa in voie la sfarsitul unei zile incarcate.
In conceperea mobilierului de birou, Muller a luat in considerare toate criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca orice spatiu modern de lucru, precum flexibilitatea si versatilitatea. Constient de capacitatea mobilierului de a influenta nivelul de performanta al celor care isi desfasoara activitatea la birou, brandul german incearca permanent sa creeze medii de lucru stimulante din punct de vedere vizual. La Muller, simplitatea si rafinamentul se imbina perfect in linia de mobilier conceputa special pentru birourile moderne, in care accentul cade pe dinamism si multifunctionalitate.
De-a lungul anilor, Muller a impus noi standarde de design, un astfel de exemplu fiind si cochetele masute de cafea, cu forme inconfundabile. Moderne, cu linii epurate, colturi rotunjite si disponibile intr-o gama larga de culori, masutele de cafea Muller sunt o alegere excelenta pentru toti cei care doresc sa-si surprinda oaspetii cu o cafea servita pe o masa cu totul originala.
Piesele de mobilier ale brandului Muller sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy