Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Shape Mesh, un nou membru in familia scaunelor Shape, de la Dauphin

Shape Mesh, un nou membru in familia scaunelor Shape, de la Dauphin

Email Imprimare

Anul trecut, la targul Orgatec de la Koln, brandul Dauphin facea senzatie cu modelul Shape mesh. Un scaun ergonomic perfect adaptat nevoilor din fiecare moment ale utilizatorului si care permite oricui sa stea confortabil, intr-o pozitie corecta, indiferent de inaltime sau de greutatea corporala.

Shape mesh face parte din apreciata familie a scaunelor Shape, care se numara printre cele mai de succes modele ale brandului german. Cel mai nou membru al familiei este singurul scaun ergonomic care dispune de un spatar impletit, confectionat din material impermeabil, si de mecanismul brevetat Syncro-Activ-Balance.
Placut la atingere, spatarul se ajusteaza in functie de pozitia de lucru a utilizatorului. Mecanismul Syncro-Activ-Balance permite ajustarea automata a inaltimii sezutului, asigurand, astfel, o pozitie corecta si confort maxim chiar si atunci cand utilizatorul sta foarte aplecat spre inainte. Cu toate ca dispune de numeroase posibilitati de reglare, scaunul Shape mesh este un model extrem de usor de folosit.
In companiile zilelor noastre, spatiile de birou deschise, dinamice si versatile sunt din ce in ce mai prezente. Asadar, mobilierul trebuie sa se adapteze la cerintele tot mai mari de mobilitate si flexibilitate, iar caracterul durabil constituie, din acest punct de vedere, un atu incontestabil pentru orice piesa de mobilier. Este si cazul modelelor de scaune Shape, care indeplinesc standardele impuse de BIFMA (Business and Institutional Furniture Manufacurer’s Association).
Scaunele ergonomice ale brandului Dauphin sunt importate in Romania de compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy