Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen pCon Planner, pentru vise cu un pas mai aproape de realitate

pCon Planner, pentru vise cu un pas mai aproape de realitate

Email Imprimare

In zilele noastre, orice companie care se respecta incearca sa valorifice la maximum atuurile si flexibilitatea produselor pe care le ofera. Se tinde, cum este, de altfel, firesc, spre o comunicare mult mai eficienta intre companie si clienti. Spatiul in care se desfasoara comunicarea joaca, din acest punct de vedere, un rol crucial. pCon Planner, aplicatia gratuita care permite crearea de concepte de mobilier complexe si vizualizarea lor la o calitate superioara, imbunatateste, implicit, comunicarea intre companie, parteneri si clienti.

De-a lungul timpului, aplicatia pCon Planner si-a dovedit utilitatea nu numai pentru profesionistii in domeniul design-ului de interior. Cu pCon Planner, managerului care intentioneaza reconfigurarea spatiului dintr-un anumit departament ii va fi mai usor sa se decida asupra amplasarii diferitelor corpuri de mobilier si asupra stilului pe care doreste sa-l abordeze. Aplicatia poate fi utila chiar si publicului larg. Sa presupunem ca doriti sa faceti o achizitie in materie de mobilier pentru acasa. Bineinteles, inainte de a lua decizia finala, v-ar ajuta sa vedeti cum s-ar integra piesa respectiva in spatiul in care doriti sa o amplasati. pCon Planner va permite acest lucru si chiar mai mult de atat, pentru ca aplicatia reprezinta si un bun exercitiu de imaginatie pentru toti aceia dintre dumneavoastra care vor sa-si vizualizeze visele in materie de design interior in format 2D si 3D.
Aplicatia pCon Planner este usor de folosit, ceea ce o face accesibila nu numai specialistilor in domeniu, ci si publicului larg. Suporta elemente arhitecturale dintre cele mai diverse, de la pereti si acoperis la usi, ferestre sau scari si ofera posibilitatea de utilizare a luminilor. In pCon Planner, culorile, luminile si umbrele se ajusteaza automat. pCon Planner permite crearea de animatii personalizate, dar si inregistrarea proiectelor si publicarea lor pe internet, pentru a le putea prezenta prietenilor. In plus, vizualizarea animatiilor in pCon Planner este realizata la calitate exceptionala, fidela realitatii in cele mai mici detalii.
pCon Planner este o creatie a EasternGraphics, compania lider la ora actuala in materie de sisteme de configurare a spatiului. Catalogul pCon Planner cuprinde produse de la peste 100 de producatori de renume in materie de mobilier. Printre brandurile din catalogul pCon Planner, importate in Romania de compania noastra, Hansen, se numara About Office, Caimi Brevetti, Della Valentina Office (DVO) si Lamm. Cea mai recenta versiune pCon Planner poate fi descarcata gratuit de pe site-ul oficial al aplicatiei, www.pcon-planner.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy