Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Stilul Alea Office cucereste Abu Dhabi

Stilul Alea Office cucereste Abu Dhabi

Email Imprimare

Brandul italian Alea Office a fost ales de compania de asigurari de sanatate Daman Health pentru a amenaja sediul central al institutiei din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). In vederea realizarii proiectului au fost selectate sistemul de mobilier Atlante si colectia executive Odeon, doua dintre cele mai apreciate linii de mobilier de birou Alea Office.

Linia Atlante este inspirata de numele si mitul lui Atlas, unul dintre titanii care au luat parte la revolta lui Cronos impotriva zeilor olimpieni. Drept pedeapsa, Zeus l-a obligat sa poarte pe umerii sai bolta celesta, numele titanului Atlas devenind astfel sinonim cu universalitatea cunoasterii. Plecand de la acest principiu, Alea Office a creat Atlante, un sistem de mobilier modular, personalizabil, cu design sobru, geometric, o sinteza originala a cerintelor functionale pe care le presupune orice spatiu de birou al zilelor noastre.
Colectia de mobilier executive Odeon, al carei nume ne trimite cu gandul la spatiul destinat, in Antichitate, spectacolelor muzicale si concursurilor de recitare, imbina, in mod armonios, stilul clasic cu accentele moderne. Linia include diferite tipuri de birouri si ofera posibilitatea alegerii dintr-o gama larga de materiale si finisaje, raspunzand astfel exigentelor estetice si functionale ale unei clientele variate.
Proiectul Daman Health completeaza lista contractelor castigate in acest sfarsit de toamna de Alea Office. Printre acestea se numara sediul din Paris al companiei de asigurari MetLife, EC School din Malta, Kellogg’s Dubai sau Louis Vuitton Italia. Functionale, personalizabile si cu un design atragator, liniile de mobilier Alea Office creeaza o ambianta primitoare si stimulanta, propice interactiunilor si colaborarii intre persoanele ce impart acelasi spatiu de birou. Alea Office este un brand ce se mandreste cu patru decenii de savoir-faire si cu o echipa de designeri si arhitecti de prima marime. Inovatiile in materie de tehnologie de productie, dar si flexibilitatea si adaptabilitatea pieselor la aproape orice spatiu au propulsat Alea Office printre liderii pietei internationale de mobilier, facand din brandul italian un nume de referinta in universul mobilierului de birou.
In Romania, mobilierul Alea Office este disponibil prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy