Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Uffix, calitatea ca stil de viata

Uffix, calitatea ca stil de viata

Email Imprimare

De la momentul infiintarii sale, in 1963, brandul Uffix s-a specializat in productia de mobilier de birou. Succesul de care se bucura astazi Uffix pe pietele internationale este rezultatul firesc al inovatiei si al abilitatii brandului italian de a imbina traditia cu cele mai noi tehnologii pentru a obtine mobilier de cea mai buna calitate.

Estetic, functional si ergonomic, mobilierul Uffix se naste din colaborarea cu designeri de talie mondiala, uniti de aceeasi pasiune: cautarea de intelesuri mereu noi pentru conceptul cunoscut ca living the office.  Cu alte cuvinte, echipa de creatie de la Uffix isi propune nu numai sa imbrace spatiul, ci sa il si insufleteasca prin piese de mobilier purtatoare de semnificatie.
In centrul viziunii Uffix sunt omul si spatiul in care el locuieste si isi desfasoara activitatea. Mobilierul este conceput pornind de la observarea atenta a lumii in care traim si corespunde intru totul cerintelor unei societati mereu mai alerte si mai cosmopolite. Materialele si finisajele sunt inspirate de elemente din natura, evocand experientele vizuale si tactile din viata de zi cu zi. Prin eleganta lor simpla, prin liniile epurate care permit o interpretare personala a spatiului, piesele de mobilier Uffix sfideaza timpul si tendintele de moment, oferind solutii de durata, care vin in intampinarea nevoilor reale ale clientilor.
Drept dovada, nici clientii si nici specialistii nu au ramas insensibili la originalitatea creatiilor Uffix. Palmaresul distinctiilor obtinute, de-a lungul anilor, de brandul din Pasiano di Pordenone numara si prestigiosul Good Design Award, castigat de doua ori, pentru colectiile Luna si myPOD.
In Romania, mobilierul Uffix este importat de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy