Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Actiu, o prezenta de succes la OFITEC 2011

Actiu, o prezenta de succes la OFITEC 2011

Email Imprimare

La sfarsitul lunii octombrie, la Madrid s-a desfasurat bienala OFITEC (International Trade Exhibition of Office Contract Furniture and Equipment), eveniment care a reunit douazeci si cinci dintre cei mai importanti producatori din domeniul mobilierului de birou. Actiu a ales OFITEC pentru a prezenta publicului cele mai noi solutii de mobilier destinate institutiilor, precum cele din domeniul invatamantului sau al sanatatii, bibliotecilor, salilor de conferinte si aeroporturilor.

Compania din Alicante si-a promovat colectiile intr-un stand generos, cu o suprafata de 532 metri patrati, si s-a bucurat de un numar mare de vizitatori (peste 1000), care au avut astfel ocazia sa interactioneze cu reprezentantii brandului si sa se familiarizeze cu stilul si valorile Actiu. Sub sloganul O solutie impotriva crizei, renumita companie spaniola a dovedit ca propune o abordare diferita, un stil bazat pe imaginatie, flexibilitate si generozitate. Piesele de mobilier prezentate la OFITEC au evidentiat, o data in plus, viziunea originala a brandului spaniol, ce imbina cu succes eficienta si sustenabilitatea.
Printre produsele cele mai apreciate s-au numarat solutiile de mobilier din colectia Mobility, concepute pentru spatiile de lucru dinamice si sistemul modular de depozitare Modul+S, a carui configuratie poate fi schimbata in functie de nevoia de spatiu dintr-un anumit moment. Modelele de scaune pentru spatii multifunctionale Audit si Urban s-au bucurat si ele de mare succes, la fel ca sistemul Sit-Desk, creat special pentru institutiile de invatamant superior. Tot la OFITEC, Actiu a prezentat si cel mai recent model din familia scaunelor operative TNK, TNK A500, produs cu o tehnologie brevetata de Actiu si fabricat din materiale de ultima generatie, care il transforma in scaunul ideal pentru activitatile zilnice la birou.
Mobilierul Actiu este importat in Romania de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy