Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Receptiile Miro, pasiune pentru culoare

Receptiile Miro, pasiune pentru culoare

Email Imprimare

In cazul oricarei companii care se respecta, spatiul de receptie este o adevarata carte de vizita. El reprezinta primul contact al clientilor cu institutia si are puterea de a exprima, la nivel vizual, valorile companiei. Pentru managerii care doresc sa-si impresioneze clientii inca de la intrarea in companie, brandul italian Newform Ufficio a lansat recent linia Miro, singura colectie de mobilier pentru spatiile de receptie disponibila in peste 100 de culori.

Linii epurate intr-o varietate de culori este propunerea Newform Ufficio pentru spatiile de receptie moderne. Caracterul sobru al mobilierului este astfel indulcit de paleta cromatica bogata, care personalizeaza spatiul si ii imprima o caldura ce are darul de a crea, implicit, un sentiment de apropiere intre clienti si companie. Colectia Miro asociaza eleganta proprie spatiilor de receptie generoase cu functionalitatea specifica birourilor.
Newform Ufficio-Aran World este lider in Italia in materie de exporturi, clasandu-se printre primele companii italiene la capitolul cercetare, productie si distributie de mobilier de birou si de bucatarie. Newform Ufficio isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 55.000 metri patrati, numara peste 350 de angajati si este prezenta in mai bine de 100 de tari din intreaga lume.
In Romania, mobilierul Newform Ufficio este disponibil prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy