Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen eKompi, flexibilitate si performanta

eKompi, flexibilitate si performanta

Email Imprimare

Cel mai simplu si mai flexibil mod de a-ti organiza spatiul de lucru este sa simplifici fiecare piesa de mobilier pana cand ajungi la esenta pura a functiei pe care trebuie sa o indeplineasca. De la acest principiu a plecat echipa Della Rovere cand a decis crearea liniei eKompi, colectia capabila sa transforme spatiul de lucru folosind elemente putine si simple.

Prin eKompi, cea mai recenta linie de mobilier de birou pe care a lansat-o, renumitul brand Della Rovere le ofera o solutie accesibila tuturor celor care doresc sa-si transforme biroul intr-un spatiu pe cat de functional, pe atat de placut, capabil sa raspunda celor mai exigente gusturi in ceea ce priveste materialele si design-ul.
Format din birouri de tip coltar si scaune ergonomice, eKompi este un sistem de mobilier care le permite utilizatorilor sa personalizeze spatiul in care isi desfasoara activitatea. Colectia eKompi poarta semnatura arhitectului Paolo Pampanoni, care a mai realizat pentru Della Rovere liniile Tempo, Be si H2O. Creatiile lui Paolo Pampanoni au la baza principiul performantei, potrivit caruia orice produs sau spatiu trebuie sa tinda catre performanta la nivel functional, tehnic si economic.
De peste trei decenii, Della Rovere se distinge prin productia vasta de mobilier, in special de mobilier de birou. Apreciata in lumea intreaga, cu o cifra de afaceri ce depaseste 30 milioane de euro, brandul Della Rovere este o emblema a rafinamentului inconfundabil ce caracterizeaza mobilierul italian.
In Romania, mobilierul Della Rovere este importat de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy