Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Un nou succes pentru viziunea antreprenoriala Actiu

Un nou succes pentru viziunea antreprenoriala Actiu

Email Imprimare

La inceputul acestei saptamani, prestigioasa sala de spectacole Casino de Paris a gazduit cea de-a saptea editie a ceremoniei de decernare a trofeelor ARSEG (Asociatia directorilor si responsabililor de servicii generale) pentru bune practici in ceea ce priveste imbunatatirea mediului de lucru. Compania spaniola producatoare de mobilier de birou Actiu a fost nominalizata pentru eficacitatea in gestionarea instalatiilor si pentru practicile comerciale corecte.

Acordate anual de cea mai mare retea profesionala din Franta dedicata managerilor de servicii generale, premiile ARSEG recompenseaza profesionistii cei mai creativi ai anului si initiativele pe care comitetul de organizare le considera exemplare din punct de vedere al dezvoltarii durabile, al impactului asupra calitatii vietii la birou sau al relatiei clienti-furnizori. La evenimentul de gala au participat peste 1000 de invitati, printre care directori de mari companii, oameni politici si jurnalisti economici.
Prin aceasta noua recunoastere, Actiu si-a dovedit, o data in plus, angajamentul pentru protectia mediului si dezvoltarea durabila, doua valori fundamentale ale brandului si, totodata, doua componente cheie ale procesului de productie marca Actiu. Cele doua valori isi gasesc o reflectare elocventa in parcul tehnologic al companiei, un spatiu nascut din convingerea ca, astazi, un nou mod de a concepe munca este pe cale sa schimbe lumea. Aici, testele de calitate sunt cu mult mai severe decat o cer normele europene, pentru a asigura atat respectul fata de client, cat si linistea echipei Actiu, care are astfel garantia ca ofera produse de cea mai inalta calitate.
Mobilierul Actiu este importat in Romania de compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy