Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Darul cunoasterii, cel mai frumos dar oferit de Hansen

Darul cunoasterii, cel mai frumos dar oferit de Hansen

Email Imprimare

Cum altfel am putea incheia anul mai frumos daca nu daruind? La urma urmei, este cel mai bun moment pentru a ne aminti ca dar din dar se face rai... Pe acest principiu, echipa Hansen a raspuns cu bucurie si entuziasm la invitatia designerului Lena Criveanu de a participa la Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment caritabil de amploare, ajuns, in 2011, la cea de-a unsprezecea editie, gazduita de Hotel Radisson din Bucuresti.

Pasiunea noastra pentru design, bun gust si frumos in general, dar si dorinta de a veni in sprijinul unor copii care doresc sa invete, dar nu au aceasta posibilitate, sunt elementele care au convins-o pe Lena Criveanu sa aleaga echipa Hansen ca partener in acest proiect deosebit.
De la bun inceput, Hansen si-a propus sa ofere concepte si produse de calitate din portofoliul celor mai reputati producatori de mobilier de birou din intreaga lume, care se disting prin designul lor cu totul exceptional. In acest spirit, bradul conceput de noi pentru Festivalul Brazilor de Craciun s-a remarcat prin acuratetea executiei si prin materialele care au innobilat conceptul: bradul, ca simbol al Craciunului, protejeaza, in interiorul lui, destinele fragile ale copiilor, le lumineaza viata prin cunoastere si ii ajuta sa fie mai puternici. Cu putin ajutor din partea noastra, a tuturor, povestile acestor copii, carora le daruim acum sansa de a invata si de a-si imbogati cunostintele, pot deveni povesti de succes. Prin acest proiect, dorim sa-i ajutam pe copii sa-si implineasca visele. Pe langa multumirea sufleteasca, cine a plecat acasa cu bradutul proiectat de noi se bucura acum si de un frumos simbol al Craciunului.
Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri, organizat anual de Salvati Copiii Romania. Centrul de interes al evenimentului este reprezentat de licitatia speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy