Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Alea Office, un brand mereu la inaltime

Alea Office, un brand mereu la inaltime

Email Imprimare

Sfarsitul de an aduce pentru renumitul brand de mobilier Alea Office un nou succes, de aceasta data in Insula Mauritius, pe tarmul Oceanului Indian, unde MCB Bank (Mauritius Commercial Bank) si-a inaugurat recent, noul sediu central. Alea Office a fost ales sa amenajeze cele noua etaje ale cladirii futuriste, de forma ovala, din Port Louis.

Pe deplin constient de capacitatea mobilierului de a imbunatati performantele si productivitatea clientilor sai, Alea Office si-a propus sa creeze spatii de lucru functionale si atractive in acelasi timp. Pentru amenajarea spatiului MCB Bank, Alea Office a furnizat nu mai putin de 600 de sisteme de mobilier din colectia Atreo si birouri executive din linia Eracle. Atreo ofera solutii ingenioase pentru amenajarea oricarui spatiu de lucru, indiferent ca este vorba despre un birou operativ sau managerial, despre un spatiu de receptie sau o sala de sedinte. Extrem de versatile, piesele de mobilier din colectia Atreo permit realizarea de configuratii multiple, capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. La randul ei, linia Eracle este caracterizata de rezistenta, armonie si echilibru, fiind una dintre colectiile cele mai apreciate ale brandului Alea Office. Inspirata de numele si mitul eroului grec Hercule, linia de mobilier executive Eracle este rezultatul imbinarii armonioase dintre designul exclusivist si materialele originale.
In viziunea Alea Office, utilul si placutul, functionalitatea si designul se imbina perfect pentru a crea o ambianta primitoare si stimulanta, propice interactiunilor si colaborarii intre persoanele ce impart acelasi spatiu de birou. Inca de la momentul infiintarii, in 1992, reputatul brand italian si-a asumat misiunea de a imbunatati productivitatea si performanta la birou prin crearea unei ambiante placute si functionale. Portofoliul Alea Office include atat colectii de mobilier de birou managerial si operativ, cat si scaune si elemente de decor, personalizabile si oferind posibilitatea unor configuratii originale.
Piesele de mobilier ale brandului Alea Office sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy