Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Hansen la Gala INSPIRED 2011

Hansen la Gala INSPIRED 2011

Email Imprimare

Vineri, 16 decembrie, in incinta Atelierului de Productie din Bucuresti (Splaiul Unirii, nr. 160, zona Timpuri Noi) a avut loc gala celei de-a cincea editii a concursului de creativitate INSPIRED. Compania Hansen si-a adus contributia la reusita acestei noi editii INSPIRED in calitate de sponsor, din dorinta de a sustine comunitatea de designeri din Romania si de a fi alaturi de tinerii cu potential inca de la inceputul carierei.

Dupa doua luni marcate de emotiile firesti ale asteptarii rezultatelor, cei mai talentati tineri artisti ai momentului au cules laurii imaginatiei si muncii lor, fiind sarbatoriti la Gala INSPIRED. Din juriul sectiunii Product Design (Design de produs) a facut parte si Diana Blinda, fondator Hansen Office Design, compania noastra acordand, la aceasta sectiune, premiile I si III, ce constau intr-o excursie la Actiu (Valencia), respectiv intr-un scaun ergonomic produs in Europa, dat fiind ca designerii de pe batranul continent sunt apreciati in lumea intreaga pentru originalitatea, stilul si calitatea cu totul remarcabile a pieselor de mobilier ce le poarta semnatura. Premiile au fost decernate de catre Liviu Souca, Managing Partner Hansen.
Cu prilejul galei INSPIRED, Hansen a facut cadou invitatilor la eveniment cate un frumos semn de carte cu insemnele companiei noastre. Un suvenir care va arata la fel de bine intre paginile cartii preferate sau, de ce nu?, in bradutul care ne va lumina casa si ne va incanta sufletul de Craciun.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy