Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Optimizeaza-ti spatiul de lucru cu District, de la Teknion

Optimizeaza-ti spatiul de lucru cu District, de la Teknion

Email Imprimare

Atuul mobilierului Teknion consta in posibilitatile infinite de combinare a pieselor, pentru a satisface nevoile celor mai exigenti clienti. Designul produselor Teknion evolueaza in acelasi timp cu dezvoltarea scenariilor privind configuratia spatiului de birou. District, una dintre cele mai recente realizari ale brandului Teknion, este o colectie ce reuneste birouri, spatii de depozitare si panouri, ca o reinterpretare a conceptului de sistem de mobilier. Combinand atributele pieselor de mobilier clasic cu functionalitatea specifica sistemelor de mobilier, District eficientizeaza configurarea si utilizarea spatiului.

Colectia District evoca stilul modernist al mobilierului de birou de la jumatatea secolului, cu spatii de depozitare inalte, suprafete suprapuse si proportii elegante, in care predominau liniile joase, orizontale. Prin dimensiunile compacte si senzatia de lejeritate pe care o confera, linia District aminteste de stilul mobilierului rezidential european. Din interferenta acestor influente, Teknion a creat un sistem de mobilier ideal pentru valorificarea la maximum a spatiilor mici.
Printre elementele de design care permit colectiei District sa optimizeze spatiul se numara componentele multifunctionale, precum unitatile de depozitare cu dimensiuni mai mici decat in versiune traditionala (pozitionate inclusiv sub birou), sau panourile (din sticla sau din placaj). Suprafata de lucru este incadrata de rafturi si dulapioare care compartimenteaza, ordoneaza si delimiteaza spatiul intr-un mod elegant, mentinand, in acelasi timp, gradul de intimitate necesar fiecarui utilizator. Datorita pieselor de mobilier simple, District creeaza un mediu de lucru luminos si deschis, propice colaborarii si comunicarii intre persoanele care impart acelasi spatiu de birou.
Recunoscut in lumea intreaga drept unul dintre producatorii de varf din industria mobilierului de birou, brandul Teknion ofera piese de mobilier capabile sa reuneasca oameni, tehnologie si spatii. Sanatatea la locul de munca este unul dintre aspectele care orienteaza proiectele brandului Teknion, concretizat in programul destinat mobilierului ergonomic si accesoriilor, prin care este vizata organizarea si personalizarea spatiului de lucru. Proiectele Teknion se bucura de apreciere internationala, distinctiile prestigioase obtinute la categoriile Nou design de produs si Inovatie in cadrul competitiilor mondiale de profil fiind o marturie in acest sens.
In Romania, mobilierul Teknion este importat de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy