Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen HAG H09, un microunivers intr-un scaun

HAG H09, un microunivers intr-un scaun

Email Imprimare

Modelul H09 de la HAG este mai mult decat un scaun de birou. Conceput plecand de la cerintele actuale in materie de design si ergonomie, modelul H09 inglobeaza insasi filosofia cunoscutului brand scandinav: pasiunea pentru miscare, ca element definitoriu al vietii. Prin H09, HAG ne reaminteste ca, pentru a fi sanatosi si a lucra eficient, este esential sa ne putem misca in voie atunci cand stam pe scaunul de birou.

Creatie a designerului Svein Asbjørnsen, scaunul H09 de la HAG combina infinite varietati de stiluri, materiale si culori dintre cele mai moderne si mai exclusiviste. Prin H09, echipa HAG si-a propus sa ofere clientilor sai un model de scaun ergonomic asemenea unui microunivers, care stimuleaza concentrarea si creativitatea. Ca toate scaunele HAG, H09 echilibreaza aproape intuitiv corpul utilizatorului, pentru ca acesta sa aiba in permanenta o pozitie corecta. Ergonomia dinamica are la baza asa-numitul Balanced Movement Mechanism, care permite obtinerea unui echilibru perfect in orice moment. Astfel, corpul este cel care controleaza scaunul. Sezutul se inalta atunci cand utilizatorul se lasa pe spate si coboara atunci cand utilizatorul se apleaca inainte. Mecanismul stimuleaza miscarea gleznelor si are ca efect activarea circulatiei periferice. Modelul H09 te invita sa privesti lumea cu alti ochi, asezat confortabil pe un scaun ce devine un spatiu personal, de libertate absoluta pentru trup si suflet.
Scaunele ergonomice HAG permit intregului corp sa se miste, iar atunci cand utilizatorul are o pozitie echilibrata, este extrem de usor sa se aplece inainte sau sa se lase relaxat pe spate. Pentru a personaliza un scaun HAG, este suficienta efectuarea reglajelor necesare la prima utilizare. Scaunul se va plia pe conformatia corpului si va urma fiecare miscare a utilizatorului.
HAG si-a asumat misiunea de a realiza piese de mobilier de birou care sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor. La HAG, forma produselor se ajusteaza automat pe masura functiei pentru care acestea au fost create. Convingerea echipei din spatele reputatului brand scandinav este ca un produs bine realizat, in acest caz o piesa de mobilier, trebuie sa raspunda la nevoile reale ale oamenilor pentru care a fost conceput.
Scaunele ergonomice ale brandului HAG sunt importate in Romania de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy