Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Lordo, un scaun ergonomic remarcabil

Lordo, un scaun ergonomic remarcabil

Email Imprimare

Modelul de scaun ergonomic Lordo, de la Dauphin, imbina reglajele ergonomice automate si designul unic. In urma cu trei ani, la momentul lansarii sale, Lordo s-a numarat printre castigatorii prestigiosului premiu international de design Focus Open. Datorita sistemului automat de compensare a greutatii, care previne lordoza, si gratie mecanismului inteligent de ajustare a adancimii sezutului, modelul Lordo este ideal pentru corectarea automata a pozitiilor deficitare pe care le avem adesea cand stam pe scaunul de birou.

Stim cu totii, din experienta personala, cat de neplacut si de daunator pentru sanatate este sa stam ore in sir pe scaunul de birou, in fata calculatorului. Insa scaunele de birou moderne, prevazute cu reglaje ergonomice de ultima generatie, concepute pentru a ne face viata si activitatea mai usoare, ne garanteaza o pozitie corecta in orice moment, indiferent ca lucram cu tastatura calculatorului, ca scriem sau ca vorbim la telefon. In plus, cele mai inteligente, asa cum este si cazul scaunelor Dauphin, se adapteaza conformatiei corporale a fiecarui utilizator. Acesta este un aspect extrem de important cand ne gandim la marile companii, in care se practica, in mod curent, asa-numitul desk sharing, adica impartirea aceluiasi birou, cu scaunul aferent, de catre mai multi colegi.
Mecanismul ergonomic Syncro-Dynamic, brevetat de Dauphin, prevazut cu sistemul automat de compensare a greutatii si de ajustare automata a gradului de inclinare a sezutului, le permite utilizatorilor scaunului Lordo sa stea corect in pozitii dinamice. Sezutul si spatarul urmeaza simultan miscarile persoanei care sta pe scaun, mentinandu-se mereu in unghiul corect. Odata ajustat la greutatea corpului utilizatorului, modelul conceput de designerul Martin Ballendat asigura o pozitie echilibrata, indiferent de miscarea efectuata. Lordo dispune si de asa-numitul Auto-Glide-System, mecanismul de reglare inteligenta a adancimii sezutului, pentru confort maxim indiferent ca utilizatorul este mai inalt sau mai scund. Prin modul automat de ajustare a spatarului si a sezutului, Lordo impune noi standarde in materie de ergonomie.
La capitolul design, modelul Lordo se distinge prin spatarul din material elastic transparent, cu dungi orizontale, rezistent la presiune.
De-a lungul anilor, Dauphin a dezvoltat mai multe sisteme adaptate activitatilor, pozitiilor si comportamentului specific la masa de lucru. In acest sens, scaunele Dauphin incorporeaza tehnologii si materiale de avangarda, cu un design pe masura. In Romania, scaunele ergonomice Dauphin sunt importate de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy