Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Arthur Holm revolutioneaza monitoarele integrate in mobilier

Arthur Holm revolutioneaza monitoarele integrate in mobilier

Email Imprimare

Biroul modern este practic de neconceput fara accesul rapid si, totodata, elegant si ordonat, la dispozitivele electronice, de la calculator la imprimanta, fax, scanner si multe altele. De peste patru decenii, brandul Arthur Holm, parte a grupului spaniol Albiral, ofera o gama larga de produse de ultima generatie, care imbina designul original cu materialele de cea mai inalta calitate si tehnologia de varf. Este vorba despre dispozitive silentioase, ergonomice, inovatoare si estetice, incorporabile in piesele de mobilier, ca instrumente de comunicare interactiva.

Colectia Dynamic 2X Arthur Holm va fi prezentata de Albiral la editia 2012 a Integrated Systems Europe (ISE), cel mai mare targ de sisteme integrate organizat vreodata in Europa. Datorita caracteristicilor unice, precum sistemul de inclinare brevetat, dispozitivele din seria Dynamic 2X permit un unghi de inclinare la 20 grade. Ergonomia este astfel imbunatatita, iar inaltimea monitorului in timpul lucrului se reduce. Dispozitivele sunt puternice si totusi silentioase, pot fi operate cu ajutorul telecomenzii si beneficiaza de o garantie de 5 ani.
La randul lor, monitoarele din colectiile Static, Rise si Drop sunt concepute astfel incat sa poata fi usor amplasate pe perete. Datorita designului elegant, monitoarele Arthur Holm se integreaza perfect in spatiile cele mai exclusiviste. 100% personalizabile, monitoarele Static, Rise si Drop sunt prevazute cu optiuni dintre cele mai diverse, de la ecran tactil la computer integrat.
La editia de anul acesta a ISE, Arthur Holm va lansa seria Dynamic 3, un concept revolutionar in materie de monitoare integrate in piese de mobilier precum mese de conferinta sau spatii de receptie. Monitoarele din colectia Dynamic 3 sunt disponibile in doua versiuni, manuala sau automata. Pot fi dispuse vertical sau orizontal si au un unghi de inclinare la 180 grade. Procesorul poate detecta pozitia monitorului si roti imaginea de pe ecran in functie de pozitia acestuia. Editia 2012 a targului Integrated Systems Europe va avea loc intre 31 ianuarie si 2 februarie, la Amsterdam, si va reuni producatori, distribuitori si specialisti in tehnologie din peste 100 de tari din lumea intreaga.
Brandul Arthur Holm este creatia designerului danez de mobilier Jorgen Alex Jensen. Viziunea lui Jensen asupra designului si ergonomiei este dusa astazi mai departe de descendentii familiei sale. Produsele Arthur Holm imbina traditia designului nordic cu flexibilitatea si creativitatea specific grupului spaniol Albiral. Compania ofera solutii tehnologice de inalta clasa, 100% personalizabile, apreciate in toate colturile lumii.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy