Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Scaune ergonomice pentru idei geniale

Scaune ergonomice pentru idei geniale

Email Imprimare

Apreciatul brand de mobilier de birou HAG incepe anul cu o campanie de comunicare ce vizeaza spatiile de reuniuni. Small moves. Great ideas este campania prin care HAG le garanteaza tuturor clientilor sai maximum de creativitate si inovatie in sala de sedinte. Cum? Timp de doua luni, companiile participante la campanie isi vor putea tine sedintele in sali amenajate cu mobilier HAG, mai exact cu scaune ergonomice din colectiile Sideways si Capisco Puls, puse la dispozitie gratuit de brandul norvegian.

La finalul perioadei de testare a mobilierului, mai multi angajati din fiecare companie vor fi selectati pentru a completa un chestionar din partea HAG. Brandul ofera companiilor care vor dori sa pastreze mobilierul un discount de 15% la achizitionarea acestuia. Campania de comunicare Small moves. Great ideas se incheie pe data de 30 iunie 2012.
Punctul de pornire al campaniei initiate de HAG este reprezentat de un fapt cat se poate de elocvent: evolutia modului de lucru in marile companii face ca angajatii sa isi petreaca din ce in ce mai mult timp la diverse tipuri de reuniuni, ceea ce presupune lungi perioade de stat pe scaun. Pe de alta parte, simtim de multe ori ca cele mai bune idei ne vin atunci cand ne miscam, iar statul pe scaun poate fi un obstacol in calea creativitatii. Nevoia omului de miscare si schimbare sta la baza filosofiei HAG. Utilizatorul unui scaun HAG este incurajat sa se miste chiar si atunci cand sta jos, iar acest lucru influenteaza modul de desfasurare si, implicit, rezultatele reuniunii la care ia parte.
Informatii suplimentare referitoare la campania HAG gasiti pe www.hag-global.com sau www.sbseating.com.
In Romania, mobilierul HAG este importat de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy