Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen O noua recunoastere pentru Quinti in Israel

O noua recunoastere pentru Quinti in Israel

Email Imprimare

Situat in Tel-Aviv, intr-unul dintre cele mai importante centre economice din Orientul Mijlociu, Institutul de Stiinta Weizmann (Weizmann Institute of Science) se numara printre cele mai renumite institutii de cercetare stiintifica din intreaga lume. Recent, sala de conferinte a prestigioasei institutii a trecut printr-o schimbare de imagine, fiind reamenajata cu scaune din colectia Maybe, de la Quinti.

Scaunele din colectia Maybe transforma orice birou sau sala de sedinte intr-un spatiu rafinat, exclusivist. Pielea atent selectionata, maiestria finisarilor si designul inconfundabil fac din fiecare model o piesa unica si eleganta. Scaunele Maybe se preteaza la combinatii dintre cele mai originale, atat la nivelul culorilor, cat si al structurii, ceea ce permite integrarea lor intr-o gama larga de spatii, de la cele mai clasice la cele mai moderne, asa cum este si cazul salii de conferinte a Institutului de Stiinta Weizmann.
Weizmann Institute of Science este considerat una dintre cele mai prestigioase institutii de cercetare multidisciplinara din lume, unde isi desfasoara activitatea cateva mii de oameni de stiinta. Institutul dispune de numeroase laboratoare si de un campus pentru studentii care au ales sa descopere, intr-un cadru stiintific de inalta tinuta, aspectele fascinante ale naturii care ne inconjoara. Nu trebuie sa uitam ca, in 1954, la Institutul de Stiinta Weizmann a fost proiectat primul calculator electronic din lume. Astazi, Institutul este cel mai important parc high-tech din Israel, gazduind, in incinta sa, zeci de companii din industria farmaceutica. Pentru Quinti, colaborarea cu Institutul de Stiinta Weizmann este o recunoastere majora a calitatii produselor lucrate manual, caracteristice pentru reputatul brand italian. Experienta Quinti in alegerea si prelucrarea pielii, combinata cu maiestria finisarii lemnului si cu tehnologia de ultima ora pentru functionalitate optima, a dat nastere unor colectii emblematice pentru brandul ale carui piese poarta eticheta 100% calitate de origine italiana.
Mobilierul Quinti este importat in Romania de compania noastra, Hansen.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy