Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Intalnire cu mobilierul Made in Italy la targul Happy Business to You

Intalnire cu mobilierul Made in Italy la targul Happy Business to You

Email Imprimare

Timp de patru zile, intre 15 si 18 februarie, provincia Pordeonone, din nord-estul Italiei, gazduieste un eveniment cu un nume cat se poate de sugestiv, Happy Business to You, primul targ italian dedicat in intregime contractarii de mobilier Made in Italy. In cele patru zile, organizatorii au programat o serie de evenimente si conferinte cu participarea unora dintre cei mai importanti specialisti in designul de mobilier, printre care si celebrul Karim Rashid, veritabil magician al culorii si al formei in universul mobilierului.

Aflat la prima editie, Happy Business to You isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa contracteze mobilier pentru spatii rezidentiale, comunitare si spatii de receptie. Obiectivul targului este incheierea de contracte si parteneriate intre vizitatori si companiile expozante, atent selectionate din randul celor mai importanti producatori italieni de mobilier. Unul dintre punctele de atractie ale targului va fi conferinta Designing for Contract, sustinuta de Karim Rashid. Renumitul designer, format in Canada si Italia si stabilit la New York, va fi protagonistul unui eveniment exclusivist, cu prilejul caruia isi va prezenta si cele mai recente proiecte.
Motto-ul targului Happy Business to You, Come and see where Made in Italy was born (Veniti sa vedeti unde a luat nastere conceptul Made in Italy), nu este intamplator. Evenimentul se desfasoara intr-una dintre regiunile europene cu cea mai indelungata traditie in productia de mobilier, ce reuneste peste 4000 de companii de profil.
Printre brandurile importate de Hansen care se numara pe lista expozantilor la targul Happy Business to You sunt Alea Office si Della Valentina Office. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial al evenimentului, www.happybusinesstoyou.it.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy