Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Doua premii Good Design pentru Teknion

Doua premii Good Design pentru Teknion

Email Imprimare

De curand, Teknion a anuntat ca eleganta colectie de mobilier executive Dossier si accesoriile MAST concepute de Carl Gustav Magnusson au fost distinse cu doua premii la editia 2011 a competitiei Good Design, intrand astfel in topul celor mai apreciate produse ale anului trecut in termeni de design. Organizate de Chicago Athenaeum - Muzeul de Arhitectura si Design din Chicago, in colaborare cu Centrul European pentru Arhitectura, Arta, Design si Studii Urbanistice, premiile Good Design sunt considerate de specialisti ca fiind echivalentul Oscarurilor in universul designului.

Potrivit lui David Feldberg, Presedinte si CEO Teknion, cele doua premii castigate in cadrul unui concurs atat de important precum Good Design Award, unde mii de designeri din intreaga lume isi prezinta, anual, cele mai noi creatii, sunt o recunoastere a talentului echipelor conduse de designerul Carl Gustav Magnusson (MAST) si de John Hellwig, Vicepresedinte al departamentului de strategie de design si cercetare (Teknion).
Dossier este o linie de mobilier executive ce se caracterizeaza printr-un design modern si simplu, completat de materiale de cea mai inalta calitate. Colectia a fost conceputa special pentru a exprima functionalitatile si preferintele, mereu in schimbare, ale spatiului de birou din zilele noastre, pastrand, in acelasi timp, esenta normelor traditionale ale amenajarilor de tip office. Linia este disponibila intr-o gama larga de optiuni functionale si estetice. Birourile Dossier sunt prevazute cu spatii de depozitare de diverse tipuri, mai mult sau mai putin adanci, insa usor accesibile, si cu usi glisante, ideale pentru birourile de dimensiuni mai mici.
Despre bratele pentru monitoare si accesoriile-suport din colectia MAST se poate spune ca sunt un... must pentru birourile moderne, din care tehnologia nu are cum sa lipseasca. Usor ajustabile, estetice si functionale, suporturile MAST se potrivesc oricarui tip de monitor, indiferent de producator. Grupul de produse cuprinde trei tipuri de brate pentru monitoare: un brat cu reglare manuala, un brat dinamic si un brat ce se poate ajusta atat manual, cat si automat, in functie de inaltimea dorita de utilizator.
In fiecare an, premiile Good Design, cele mai prestigioase distinctii la nivel mondial pentru arhitectura si design de produs, recompenseaza inovatia in design, dar si gradul de sustenabilitate al produselor inscrise in competitie. Din 2004 incoace, Teknion a castigat 15 premii Good Design la categoriile design de produs si grafica.
Piesele de mobilier ale brandului Teknion sunt importate in Romania de compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy