Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen La Ares Line, confortul incepe cu Genesis

La Ares Line, confortul incepe cu Genesis

Email Imprimare

Dupa cum sugereaza si numele pe care il poarta, cea mai noua creatie a brandului Ares Line, fotoliile Genesis, versatile si cu un design elegant, sunt rodul unei conceptii inovatoare, datorate designerului Giovanni Baccolini. Genesis este un sistem de fotolii multifunctionale, care se pot adapta usor la orice tip de spatiu destinat colectivitatilor.

Intregul sistem se articuleaza in jurul unei barne triunghiulare suport, din aluminiu extrudat, care face ca scaunul sa fie extrem de versatil. Picioarele, pozitionate sub barna, dar si suportul sezutului si cel al spatarului aluneca pe doua sine, putand fi fixate in oricare punct de pe barna, utilizatorul bucurandu-se astfel de libertate totala. Dedesubtul fotoliilor este dublat cu o placa de lemn cu proprietati fono-absorbante.
Datorita structurii ce se poate adapta in functie de preferinte, fotoliile Genesis raspund celor mai diverse solicitari ale clientilor si multiplelor cerinte de optimizare a spatiului. Realizate cu o atentie maxima pentru cele mai mici detalii, noile fotolii de la Ares Line sunt disponibile in mai multe versiuni, de la modelele tapitate in intregime la cele cu insertii de lemn la vedere.
Paleta de culori aleasa si ingeniozitatea combinatiilor completeaza in mod fericit structura ergonomica de inalta clasa a fotoliilor Genesis, pentru care confortul este cuvantul cheie. Fotoliile independente sunt prevazute cu o masuta plianta, practica si personalizabila, cu touch screen integrat.
Pe langa versiunea clasica, fotoliile Genesis sunt disponibile si in varianta Vintage, o linie cu design retro, imbinare intre eleganta si inovatie. Prin Genesis Evolution, Ares Line a creat un produs flexibil si multifunctional, care raspunde nevoilor oricarui spatiu si oricarui utilizator. In cazul fotoliilor Genesis Evolution, clientul poate alege componentele pe care le doreste si transforma astfel produsul dintr-un simplu fotoliu intr-un adevarat post multimedia, dotat cu dispozitive hi-tech. Destinata spatiilor cu public numeros, precum amfiteatre, teatre sau mari centre de conferinte, linia Genesis Solutions on Demand propune fotolii confortabile, cu un design simplu si, in acelasi timp, extrem de elegant. In intregime tapitate si capitonate, fotoliile Genesis Solutions on Demand sunt ideale pentru clientii cei mai exigenti in materie de confort si ergonomie.
In Romania, mobilierul Ares Line este disponibil prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy