Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Simplitatea care seduce

Simplitatea care seduce

Email Imprimare

Apreciatul brand german Muller ofera clientilor sai, la inceput de an, o noua creatie ingenioasa, rod al imaginatiei si talentului echipei Lippert Studios. Este vorba despre LS 05, un birou multifunctional care se distinge prin designul elegant si compartimentarea eficienta. La prima vedere, LS 05 este o simpla masuta de lucru, minimalista si cocheta, la care iti poti desfasura activitatea stand comod pe canapea sau pe fotoliu. Sa nu uitam insa ca... aparentele insala.

Cand este inchis, modelul LS 05 este o masuta cu forme placute, insa adevaratul potential si-l dezvaluie cand este deschis prin glisarea capacului spre partea din spate. LS 05 se transforma cat ai clipi intr-un mini-birou, ideal pentru laptop sau tableta. Si cum la Muller ordinea este unul dintre principiile care ghideaza designerii in conceperea oricarei piese de mobilier, LS 05 este prevazut cu un mic spatiu de depozitare si cu un sertar integrat, dotat cu suport pentru instrumente de scris. Dimensiunile mici (63 centimetri inaltime, 46 centimetri latime, 44 centimetri adancime) fac din noul model de mini-birou Muller solutia perfecta pentru incaperile in care fiecare centimetru conteaza. Fiind conceput asemenea unei genti diplomat, compact si flexibil, LS 05 permite depozitarea si transportarea documentelor si obiectelor indispensabile.
In realizarea mobilierului de birou, Muller tine cont de toate criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca orice spatiu modern de lucru, precum flexibilitatea si versatilitatea. Brandul german creeaza medii de lucru stimulante din punct de vedere vizual, remarcabile fiind simplitatea si rafinamentul ce se imbina perfect in linia de mobilier conceputa special pentru birourile moderne, in care accentul cade pe dinamism si multifunctionalitate.
Piesele de mobilier ale brandului Muller sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy