Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Putere, emotie si dinamism de la Uffix

Putere, emotie si dinamism de la Uffix

Email Imprimare

Colectia executive Luna face parte din noua generatie de mobilier dezvoltata de echipa brandului italian Uffix. Purtand semnatura unuia dintre cei mai apreciati designeri italieni, Paolo Pininfarina, Luna se distinge in universul mobilierului de birou prin designul original, impunand o noua viziune asupra formei si functiei biroului modern. In 2006, Luna a fost desemnat sistemul de mobilier de birou ideal, de catre prestigiosul juriu al International Office Furniture Exhibition.

Despre Luna se poate spune ca nu reprezinta un simplu sistem de mobilier. Inspirata de reflexiile stravezii ale astrului noptii, intreaga linie este expresia unui limbaj estetic inovator, care permite utilizatorului un adevarat dialog personalizat cu spatiul in care locuieste sau unde isi desfasoara activitatea. In lumea intreaga, stilul italian este sinonim cu rafinamentul si calitatea la cele mai inalte standarde. Eticheta Made in Italy nu inseamna doar maiestrie tehnica, ci si o impletire unica de sensibilitate estetica si creatoare. Din aceasta ingemanare armonioasa a luat nastere si mobilierul din colectia Luna, special conceput pentru a exprima o veritabila emotie artistica. Proprie pieselor de mobilier Luna este structura arcuita, asimetrica, din aluminiu, a carei eleganta este dublata de suprafata din sticla, ce creeaza originale jocuri de lumina si efecte de transparenta.
Luna este creatia lui Paolo Pininfarina, designer de renume mondial si director al faimoasei companii de design Pininfarina, care a semnat designul pentru unul dintre cele mai exclusiviste modele Ferrari, Ferrari FF. Creatiile lui Paolo Pininfarina sunt caracterizate de o frumusete in care se impletesc eleganta, simplitatea si confortul. In 2007, colectia Luna, realizata pentru Uffix, i-a adus lui Paolo Pininfarina premiul Good Design, decernat de Chicago Athenaeum - Muzeul de Arhitectura si Design din Chicago.
In Romania, piesele de mobilier ale brandului Uffix sunt disponibile prin compania noastra, Hansen


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy