Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Plenar2, de la Dauphin, un sistem de mese inteligente

Plenar2, de la Dauphin, un sistem de mese inteligente

Email Imprimare

Noul sistem de mese Plenar2 intregeste portofoliul de produse al bine cunoscutului brand german Dauphin, celebru mai ales pentru calitatea exceptionala a scaunelor ergonomice. Colectia Plenar 2 poarta semnatura designerului Martin Ballendat, mesele pretandu-se la configuratii dintre cele mai originale. In spatiile de birou moderne, aceeasi sala are, de multe ori, intrebuintari diverse. Intr-o astfel de sala se succed sedinte, seminarii, workshop-uri, fiecare reuniune impunand adesea un alt stil de organizare a elementelor spatiale, in functie de scopul comunicarii.

In acest sens, este foarte important sa poti amenaja sau rearanja spatiul in cel mai scurt timp si cu minimum de efort. Mobilierul trebuie sa se adapteze la cerintele variate de mobilitate si flexibilitate, iar caracterul durabil constituie, din acest punct de vedere, un atu incontestabil pentru orice piesa de mobilier. Mesele din colectia Plenar2, de la Dauphin, sunt solutia potrivita, permitand realizarea configuratiilor cele mai favorabile comunicarii si interactiunii.
Linia cuprinde doua tipuri de mese: o masa plianta (vario), extrem de practica si usor de montat gratie tehnologiei inteligente ce sta la baza mecanismului ei, si o masa fixa (basic). Conceput pentru a fi montat si demontat usor si repede, sistemul Plenar2 ofera flexibilitate maxima, mesele din aceasta colectie fiind ideale pentru incaperile in care se desfasoara activitati variate. Sunt prevazute cu un sistem ce permite unirea lor, sunt economice in termeni de spatiu si foarte usor de transportat.
Brandul Dauphin este considerat un pionier in domeniul fabricarii de scaune ergonomice. Succesul de care se bucura produsele Dauphin, dintre care cele mai cunoscute sunt scaunele ergonomice cu tehnologie inovatoare si design avangardist,  este rezultatul firesc al unei abordari pluridisciplinare. Medicina, ergonomia, arhitectura, acustica, managementul, ecologia, tehnologia si designul isi dau mana pentru a alcatui asa-numitul HumanDesign®, filosofia Dauphin. In Romania, mobilierul Dauphin este importat de compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy