Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Entity, esenta si logica

Entity, esenta si logica

Email Imprimare

Della Valentina Office isi cucereste clientii cu mobilier de birou in care functionalitatea si ergonomia de ultima generatie se imbina cu rafinamentul tipic italian. O astfel de linie de mobilier este si Entity, care se distinge prin puritatea designului si simplitatea configuratiilor la care se preteaza. Maximum de functionalitate cu minimum de componente, asa s-ar putea defini conceptul din spatele liniei Entity, o colectie caracterizata de esenta si logica.

Grija pentru detalii, finisajele impecabile si materialele atent selectionate transforma biroul intr-un spatiu stilat si confortabil. Colectia Entity este alcatuita din birouri operative duble, ceea ce permite ca utilizatorii sa stea vis-a-vis unul de celalalt, fiind despartiti de mici spatii de depozitare care joaca si rolul de bariera vizuala, asigurand intimitatea fiecaruia dintre cei doi colegi. Birourile sunt prevazute, pe mijloc, cu o sina din aluminiu ce mascheaza elegant cablurile de la diversele dispozitive electronice. Printre avantajele pe care le ofera birourile Entity se numara spatiul de lucru generos, datorat formei blatului, in unghi de 90 sau 120 de grade. Recent, linia Entity s-a imbogatit cu unitati de depozitare independente, care se integreaza in viziunea de ansamblu a colectiei, acestea fiind un raspuns la solicitarile clientilor aflati in cautare de mobilier mereu mai dinamic si mai versatil.
Pentru managerii care isi doresc sa fie mereu in pas cu tendintele in materie de mobilier si sa-si puna amprenta personala asupra spatiului in care isi desfasoara activitatea, Entity propune birouri remarcabile prin eleganta formei si bogatia materialelor. Pentru modul ingenios in care rezolva toate  problemele de spatiu, miscare si functionalitate, colectia Entity a fost deja recompensata de doua ori, cu premiul EIMU.Wellness@Work si cu o nominalizare la premiul international GrandesignEtico.
Mobilierul brandului italian Della Valentina Office este disponibil in Romania prin compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy