Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Winner, scaunul adevaratilor castigatori

Winner, scaunul adevaratilor castigatori

Email Imprimare

Performanta la birou este influentata de multi factori: de la cel uman la spatiul in care ne desfasuram activitatea si la mobilierul ce ne inconjoara. Scaunul pe care stam este un element central de care depinde, in buna masura, nu numai calitatea muncii noastre, ci si sanatatea fiecaruia dintre noi. Scaunele din colectia Winner, de la Actiu, sunt o solutie confortabila pentru toate nevoile de mobilitate ale utilizatorilor. Se adapteaza automat la orice postura, fie ea statica sau dinamica, si reduc la minimum efortul utilizatorului, ajutandu-l, totodata, sa stea normal.

Colectia Winner propune scaune ergonomice care raspund nevoilor specifice ale fiecarui utilizator, atat prin diversitatea materialelor folosite, cat si prin tehnologia de ultima ora. Printre cele mai importante reglaje de care dispun scaunele Winner se numara mecanismul de ajustare a gradului de inclinare a spatarului, mecanismul de reglare a inaltimii si cel de ajustare a adancimii sezutului, dar si posibilitatea de reglare a bratelor.
Scaunele operative Winner 20 se remarca prin stilul functional, putand fi reciclate in proportie de 81%. Pentru confort maxim, scaunele din seria Winner 20 sunt tapitate in intregime, fiind usor de curatat si foarte rezistente. Ideal pentru birourile directoriale, Winner 20 este modelul cel mai exclusivist din colectie, prevazut cu tetiera imbracata in piele.
Modelul Winner 30 se caracterizeaza printr-un design suplu si permite optimizarea consumului de energie in procesul de productie, fiind reciclabil in proportie de 73%.  Seria Winner 30 se distinge prin configuratia spatarului, prevazut, optional, cu reglaj lombar. Spatarul se adapteaza perfect la forma corpului chiar si in lipsa acestei optiuni, datorita designului ergonomic si materialului elastic din care este fabricat.
La randul sau, Winner 40 garanteaza maximum de confort in timpul activitatii cotidiene la birou, modelul fiind reciclabil in proportie de 92%. Mecanismul modern si materialele originale permit acestui model sa raspunda atat aspectelor functionale esentiale, cat si criteriilor estetice din ce in ce mai exigente in materie de mobilier de birou.
Dezvoltarea de noi materiale si investitiile majore in tehnologia de ultima generatie permit reputatului brand spaniol Actiu sa realizeze in permanenta programe de optimizare a spatiului de lucru prin imbinarea designului si a functionalitatii. Datorita unei stranse colaborari cu arhitecti renumiti si cu alti profesionisti din domeniu, Actiu reuseste sa ofere clientilor sai piese de mobilier ergonomice si cu un design placut, adaptate la noua viziune asupra activitatii la birou si asupra spatiului de lucru.
Mobilierul Actiu este importat in Romania de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy