Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Scaunele Urban, pentru spatii publice cu stil

Scaunele Urban, pentru spatii publice cu stil

Email Imprimare

Urban este cea mai noua colectie de scaune ergonomice din portofoliul brandului spaniol Actiu. O linie creata special pentru spatiile publice, cu un design modern, inspirat din arhitectura, care permite realizarea de configuratii multiple. Scaunele Urban raspund solicitarilor actuale de pe piata de mobilier pentru spatii publice si nu numai: noile scaune Actiu se integreaza foarte bine si in birouri, in sali de conferinta sau in sali de intruniri.

Designerul Javier Cunado a creat pentru Actiu o colectie de scaune placute din punct de vedere vizual, usoare si confortabile. Dupa cum le descrie chiar Javier Cunado, scaunele Urban sunt delicate, functionale, rezistente si au proportii generoase. Polivalenta este caracteristica definitorie a acestor scaune concepute pentru a oferi utilizatorului libertate totala de miscare. Prin proiectul Urban, Actiu urmareste sa-si consolideze prezenta pe piata de mobilier destinat spatiilor publice.
Spatarul scaunelor este realizat dintr-un strat extrem de subtire de polipropilena, combinat cu fibra de sticla, fiind prevazute cu mici orificii ce lasa pielea sa respire. Modelele sunt disponibile in versiunea cu sau fara brate. Optionale sunt si masuta de scris (care poate fi instalata fie pe partea stanga, fie pe partea dreapta) si gratarul de depozitare plasat sub scaun. Sezutul este realizat si el din polipropilena si fibra de sticla, dar exista si in versiunea tapitata. Scheletul este din aluminiu, alb sau gri metalizat. Pentru anumite modele Urban, picioarele cilindrice sunt prevazute cu role, ceea ce face ca scaunele sa se poata deplasa usor si silentios. Alte modele sunt prevazute cu dispozitiv de rotire si ofera posibilitatea reglarii in inaltime, datorita mecanismului cu piston cu gaz. Pentru un plus de confort, unele modele Urban dispun de suport cromat pentru picioare.
In cazul scaunelor din colectia Urban, interesanta este si ideea designerului Javier Cunado de a crea un carucior special, cu o forma ingenioasa, pentru depozitarea si transportarea lor.
Mobilierul Actiu este importat in Romania de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy