Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen HighWay, ergonomie si design pentru gusturi rafinate

HighWay, ergonomie si design pentru gusturi rafinate

Email Imprimare

HighWay este una dintre cele mai premiate colectii de scaune ergonomice ale apreciatului brand german Dauphin. Linia este inconfundabila gratie unor elemente de design speciale, printre care se numara si structura din aluminiu a spatarului, imbracata in piele sau in material textil. Spatarul si sezutul se pliaza perfect pe conformatia corpului, ajustandu-se automat la fiecare miscare a utilizatorului, pentru maximum de confort. HighWay a castigat deja aprecierile criticilor si ale clientilor Dauphin, iar acum este pe cale sa devina un clasic in universul scaunelor ergonomice. 

Colectia HighWay se declina in patru versiuni: Mesh, Executive, Conference si Confort. Sub sloganul Pentru ganditori si esteti, scaunele egonomice HighWay, creatie a designerului Martin Ballendat, se definesc prin imbinarea armonioasa intre designul lor unic si posibilitatile tehnice exceptionale. Spatarul si sezutul urmeaza simultan fiecare miscare a utilizatorului, iar unghiul maxim de deschidere poate ajunge pana la 132o, aceasta fiind o caracteristica a mecanismului brevetat Ergo-Synchron. Sezutul culisant (cu pana la 5 centimetri) si mecanismul de inclinare suplimentara a sezutului asigura permanent o pozitie biodinamica a corpului. Astfel, persoanele care petrec mult timp asezate pe scaun se pot relaxa foarte usor, lasandu-se mult pe spate. Scaunele HighWay sunt prevazute cu brate multifunctionale si cu sistem reglabil de sustinere lombara, iar anumite modele dispun si de tetiera reglabila. Eleganta este imprimata de cadrul din aluminiu al spatarului.
Pana acum, colectia HighWay si-a inscris in palmares opt distinctii internationale, tot atatea dovezi de recunoastere a designului si a caracteristicilor sale tehnice cu totul remarcabile. Linia de scaune ergonomice a fost recompensata, printre altele, cu prestigiosul Red Dot, acordat de Centrul de Design din landul Renania de Nord-Westfalia, si cu mult-ravnitul Good Design Award, decernat de Chicago Athenaeum. In 2004, Asociatia maghiara de ergonomie din cadrul Universitatii din Budapesta a desemnat HighWay scaunul de birou al anului. Tot in 2004, cu prilejul targului Orgatec, de la Koln, scaunele HighWay au fost premiate in cadrul competitiei Architecture & Office Prize for Innovation la categoria produse cu design de inalta calitate.
Scaunele ergonomice Dauphin sunt importate in Romania de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy