Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Fair Play: joaca cinstit cu sanatatea ta!

Fair Play: joaca cinstit cu sanatatea ta!

Email Imprimare

Linia de scaune ergonomice manageriale Fair Play a fost gandita pentru a le asigura utilizatorilor nivelul cel mai inalt de calitate si confort. Prin Fair Play, Dauphin vine in intampinarea directorilor care petrec mult timp pe scaunul de birou, fiind astfel tot atat de predispusi la probleme de sanatate precum angajatii lor. Cu Fair Play, renumitul brand german Dauphin sparge tiparele in materie de scaune manageriale, rafinamentul designului fiind dublat de mecanisme ergonomice de ultima generatie. La temelia viziunii Dauphin sta o definitie a sanatatii, ca bunastare fizica, psihica si sociala, si nu doar ca absenta a bolii sau a infirmitatilor. Plecand de la acest principiu, Dauphin dezvolta piese de mobilier si tehnologii care protejeaza muschii, ligamentele, oasele si incheieturile de efectele negative pe care le poate avea munca la birou, in special statul pe un scaun incomod, intr-o pozitie rigida.  

In ceea ce priveste scaunele Fair Play, acestea sunt prevazute cu sistemul Ergo-Synchron, special creat pentru a garanta permanent o pozitie biodinamica. Scopul biodinamicii este sa-i ajute pe oameni sa se relaxeze, usurand stresul fizic si psihic. Prin integrarea tehnologiilor din biodinamica in producerea scaunelor ergonomice, echipa Dauphin isi propune sa schimbe pozitiile predominant statice si rigide pe care le avem atunci cand stam pe scaun. Asa a ajuns brandul Dauphin sa produca scaune ergonomice care ofera maximum de confort, create special pentru cei care desfasoara activitati solicitante din punct de vedere intelectual si sunt nevoiti sa petreaca ore intregi pe scaun. Caracteristicile tehnice unice ale scaunelor Dauphin ii incurajeaza pe utilizatori sa-si schimbe pozitia frecvent, acesta fiind considerat un aspect esential de catre expertii in ergonomie.
In cazul scaunelor ergonomice biodinamice, cum sunt cele din colectia Fair Play, sezutul si spatarul urmeaza simultan miscarile corpului. Cele doua componente se comporta asemenea unei manusi perfect croite, adaptandu-se la conformatia corporala a utilizatorului. Pentru ca pozitia pe scaun sa fie biodinamica, unghiul format de sezut si spatar trebuie sa fie cat mai mare. La scaunele Fair Play, unghiul format de sezut si spatar ajunge pana la 132 de grade. Astfel, persoanele care stau mult timp pe scaun se pot relaxa, lasandu-se confortabil pe spate, atat cat le permite unghiul dintre sezut si spatar. Efectele benefice ale pozitiei biodinamice se simt la nivelul coloanei vertebrale: discurile intervertebrale sunt protejate, iar muschii sunt pusi in miscare.
Anumite modele din colectia Fair Play sunt dotate cu tetiera, pentru relaxarea gatului si a umerilor. Scaunele Fair Play sunt imbracate in piele de cea mai buna calitate.
In Romania, piesele de mobilier ale brandului Dauphin, lider european in productia de scaune ergonomice, sunt importate de compania noastra, Hansen Office Design.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy