Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Matchpoint, punct ochit, punct lovit!

Matchpoint, punct ochit, punct lovit!

Email Imprimare

De la persoanele care isi desfasoara activitatea intr-un birou se asteapta randament maxim in fiecare zi. Desi este greu sa evitam toti factorii de stres, exista solutii la indemana pentru a preveni efectele negative ale sedentarismului implicat de munca la birou. De exemplu, putem alege un scaun ergonomic, confortabil, cu design placut si, in acelasi timp, sanatos. Un astfel de scaun este Matchpoint de la Dauphin. De ce este atat de important sa stam corect pe scaunul de birou? Statisticile recente arata ca, pana in momentul pensionarii, doar pe scaunul de birou vom fi petrecut aproximativ 80.000 de ore. Daca la acestea adaugam orele pe care le petrecem asezati in timpul liber, ajungem la un total care ar trebui sa ne faca sa ne schimbam stilul de viata. In plus, cand stam pe scaun, multi dintre noi nu au tocmai o pozitie corecta. Potrivit studiilor din ultimii ani, 80% dintre locuitorii Europei Centrale acuza dureri de spate, iar 30% dintre cei cu varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani sufera de afectiuni cronice ale coloanei vertebrale.

Cu scaunul ergonomic potrivit, aceste probleme pot fi prevenite. Scaunele din colectia Matchpoint se remarca prin designul original, sunt usor de manipulat si dispun de un spatar inteligent. Linia contine scaune ergonomice propriu-zise, scaune clasice, cu patru picioare si scaune cantilever. Designul si culorile elegante, precum gri deschis si negru, sunt dublate de reglajele ergonomice de ultima generatie, care garanteaza o pozitie corecta a corpului in orice moment. Atat spatarul, cat si sezutul si bratele se pot ajusta manual, apasand cele doua butoane dispuse de o parte si de alta a structurii spatarului.
Un reglaj deosebit de important este suportul lombar cu adancime ajustabila, care poate fi pozitionat acolo unde este nevoie, cu ajutorul butonului argintiu de pe spatar. Scaunele ergonomice Matchpoint sunt prevazute cu sistemul Syncro-Dynamic, care ofera posibilitatea de compensare automata a greutatii. Astfel, utilizatorul are permanent o pozitie echilibrata. Unghiul de deschidere format de sezut si spatar merge de la 86 de grade la 128 de grade.
Scaunele ergonomice ale reputatului brand german Dauphin sunt importate in Romania de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy