Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Distinctie pentru Actiu la Red Dot Award 2012

Distinctie pentru Actiu la Red Dot Award 2012

Email Imprimare

Recent, scaunele ergonomice din noua colectie TNK A500, de la Actiu, au fost recompensate cu prestigiosul premiu Red Dot la editia de anul acesta a faimoasei competitii internationale care celebreaza excelenta in design.  Dupa ce au fost evaluate de juriul format din 30 de experti in domeniu, scaunele TNK A500 au primit sigiliul de calitate Red Dot la categoria design de produs, pentru conceptul si materialele originale folosite la realizarea lor.

Purtand semnatura designerului Marcelo Alegre, scaunele ergonomice din linia TNK A500 sunt rezultatul eforturilor echipei Actiu pentru a oferi utilizatorilor cel mai inalt grad de confort cu impact minim asupra mediului inconjurator. Scaunele se remarca atat prin grija deosebita pentru cele mai mici detalii de design si eleganta atemporala, cat si prin functionalitatea lor, materialele de o calitate impecabila si reglajele multiple de care dispun, printre care se numara mecanismele de ajustare a inaltimii si a adancimii sezutului, suportul lombar, tetiera ajustabila si bratele reglabile cu cinci pozitii.
Competitia de design Red Dot Award, organizata de Centrul de Design din landul Renania de Nord-Westfalia (Germania), a fost initiata in 1955, astazi fiind unul dintre cele mai importante concursuri de profil la nivel mondial. Anul acesta, la categoria design de produs s-au inscris 1800 de companii si designeri independenti din 58 de tari. Produsele sunt evaluate in functie de nu mai putin de 19 criterii, printre care originalitatea, functionalitatea, calitatea si impactul asupra mediului inconjurator.
Piesele de mobilier ale brandului spaniol Actiu, importate in Romania de compania noastra, Hansen Office Design, nu sunt doar produse de cea mai buna calitate. Ele reflecta reponsabilitatea sociala pe care producatorul spaniol intelege pe deplin sa si-o asume, dar si un nou mod de a concepe business-ul. Doua valori care se asociaza perfect identitatii brandului Actiu.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy