Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Sanatatea la birou, cu ErgoMouse si un scaun ergonomic se mentine

Sanatatea la birou, cu ErgoMouse si un scaun ergonomic se mentine

Email Imprimare

Cate dureri de spate, tot atatea cauze, am putea spune... Una dintre cauzele cele mai frecvente este reprezentata de muschii tensionati o perioada lunga de timp, consecinta inevitabila a unei pozitii deficitare pe un scaun de birou rigid. De cele mai multe ori, este greu sa ne autocorectam in lipsa unui scaun ergonomic inteligent, cu reglaje multiple, care sa se plieze pe conformatia corpului nostru si care sa ne ajute sa avem in orice moment pozitia optima. Specialistii in ergonomie din echipa brandului german Dauphin au conceput in acest sens Ergolab, tehnologia speciala care permite atat analiza pozitiei de stat pe scaun si corectarea ei, cat si realizarea unui antrenament simplu chiar in timpul programului de lucru. Prezent la Bucuresti cu ocazia seminarului interactiv de ergonomie organizat de compania noastra, Hansen Office Design, Malte Lenkeit, expert in ergonomie si consultant pentru Dauphin Group, a demonstrat cum functioneaza instrumentul ErgoMouse si care sunt beneficiile acestuia. Insa, pentru ca problemele de sanatate cauzate de statul pe scaun ore in sir sa fie eliminate, este nevoie de o schimbare in primul rand la nivelul scaunului pe care il folosim. Ideal ar fi ca scaunul pe care stam sa dispuna de cat mai multe reglaje, pentru maximum de confort, dupa cum afirma Liviu Souca, Managing Partner Hansen Office Design.
Mai multe despre cat de important este sa avem un scaun de birou adaptat nevoilor noastre, dar si recomandari de la specialisti in domeniu puteti afla din rubrica Ce se intampla, doctore?, difuzata la PRO TV.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy