Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen GrID, solutii inovatoare pentru birouri moderne

GrID, solutii inovatoare pentru birouri moderne

Email Imprimare

Compania belgiana BULO vine mereu in intampinarea dorintelor si asteptarilor clientilor sai, dezvoltand piese de mobilier care transcend aspectul utilitar si functional al mobilierului de birou. Un astfel de exemplu este recent lansata colectie GrID, un sistem de mobilier de birou flexibil, modular, care raspunde la standardele actuale de ergonomie de pe continentul european. GrID propune atat spatii de lucru individuale, cat si birouri pentru mai multi utilizatori sau standing units (mese la care se poate lucra stand in picioare).

Sursa de inspiratie pentru conceptul arhitectural al colectiei GrID este reprezentat de neoplasticismul De Stijl, cunoscuta miscare artistica olandeza din anii 1920, caracterizata de simplitate si abstractizare, ca expresie a armoniei si a ordinii. Astfel, piesele de mobilier GrID se remarca prin liniile epurate, esentializate, prin formele geometrice si prin culorile dominante, alb si negru. Inaltimea birourilor este ajustabila, manual sau automat, ceea ce le face sa se preteze la configuratii multiple.
Cu o experienta pe piata de profil de peste patru decenii, BULO este unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier de birou pentru care designul face diferenta. Sub sloganul Iubeste-ti biroul!, brandul BULO este mereu cu un pas inaintea celorlalti, fiind deosebit de atent la acele elemente estetice care dau mobilierului de birou o tenta personala si placuta. Rezultatul este o gama de mobilier foarte vasta si diversificata, ce cuprinde nu numai piese de mobilier operativ si directorial, cat si scaune ergonomice si mobilier la comanda.
In Romania, mobilierul BULO este disponibil prin intermediul companiei noastre, Hansen Office Design.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy