Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Vertigo, rafinament si functionalitate

Vertigo, rafinament si functionalitate

Email Imprimare

Calitatea impecabila, designul avangardist si materialele de ultima generatie sunt definitorii pentru Vertigo, una dintre cele mai apreciate colectii de mobilier directorial Della Valentina Office. Linia Vertigo reprezinta o solutie exclusivista de amenajare a spatiului de lucru, pentru a transforma munca la birou intr-o adevarata placere. 

Conceputa special pentru managerii care doresc sa optimizeze spatiul in care isi desfasoara activitatea, colectia de mobilier directorial Vertigo include birouri, mese de sedinta, spatii de depozitare si biblioteci cu structura din aluminiu si finisaje variate. Dintre acestea, se remarca finisajele din lemn de artar, care confera spatiului de lucru caldura si il transforma intr-un loc primitor si confortabil. Materialele si cromatica vie fac din Vertigo o linie de mobilier modern, in timp ce anumite elemente de design, precum sticla retro, dar si atentia la cele mai mici detalii confera colectiei o eleganta atemporala. Birourile Vertigo propun solutii discrete de mascare a cablurilor. Pentru functionalitate sporita, unitatile de depozitare sunt prevazute cu usi culisante si role, ceea ce le face sa fie usor de deplasat si sa se preteze la configuratii multiple.
Brandul Della Valentina Office isi cucereste clientii cu mobilier de birou in care functionalitatea si ergonomia de ultima generatie se imbina cu rafinamentul tipic italian. Prezent la cele mai importante manifestari de profil, de la Milano, Madrid si Koln la Moscova si Dubai, Della Valentina Office se numara printre cei mai activi exponenti ai mobilierului made in Italy la nivel international. Piesele de mobilier ale brandului Della Valentina Office sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen Office Design.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy