Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Eleganta care face diferenta

Eleganta care face diferenta

Email Imprimare

Ca sa fii de neinlocuit, trebuie sa fii diferit, obisnuia sa spuna Coco Chanel. Am putea spune ca afirmatia este valabila si in cazul mobilierului: exista piese de mobilier de care te folosesti pentru o vreme si pe care apoi le schimbi, si altele de care te indragostesti definitiv si la care nu mai poti renunta. Un astfel de exemplu este si Planeta, una dintre cele mai recente colectii de mobilier de birou directorial ale brandului italian Della Valentina Office.

Se stie ca frumusetea spatiului de lucru si imbinarea armonioasa a elementelor care il compun au nu numai un impact vizual sigur, ci si certe efecte pozitive asupra starii de spirit, performantei si sanatatii celor care isi desfasoara activitatea intr-un astfel de birou. Colectia Planeta surprinde in acest sens prin designul minimalist si eleganta unica a liniilor. Colectia se distinge atat prin gradul inalt de functionalitate, cat si prin asocierile cromatice in care predomina albul, negrul si tonurile de pamant. Nu lipsesc insa nici combinatiile de culori vii, care "indulcesc" atmosfera si invita la relaxare chiar si intr-un context profesional.
Prin linia de mobilier Planeta, Della Valentina Office dovedeste ca ergonomia si tehnologia nu exclud aspectul vizual placut si rafinamentul, atat de specifice, de altfel, mobilierului italian. Frumusetea si puritatea liniilor devin un adevarat mijloc de expresie pentru caracteristicile tehnice ale colectiei. Unicitatea sta in combinatia echilibrata dintre bunul gust definitoriu pentru mobilierul made in Italy si atentia minutioasa pentru cel mai mic detaliu. Stilul minimalist este accentuat de functionalitatea si sobrietatea elementelor care formeaza ansamblul.
In Romania, mobilierul reputatului brand Della Valentina Office este importat de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy