Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Versatilitate si flexibilitate, indiferent de spatiu

Versatilitate si flexibilitate, indiferent de spatiu

Email Imprimare

In prezent, se poate spune, pe buna dreptate, ca traim la birou si lucram acasa. Modificarile de la nivelul spatiului in care ne desfasuram activitatea implica regandirea raporturilor noastre cu obiectele care il compun. Plek, una dintre colectiile brandului Actiu distinse cu mult ravnitul sigiliu de calitate Red Dot, in anul 2008, reinventeaza conceptul clasicului mobilier pliant. Colectia Plek reprezinta o solutie dinamica si practica nu numai pentru amenajarea biroului, fie el de acasa sau de la locul de munca, ci si pentru reconfigurarea spatiilor publice.

Linia de mobilier Plek, creatie a designerului Marcelo Alegre, are un stil unic, dominat de linii svelte, continue. Materialele usoare, de inalta calitate, precum structura din aluminiu, sticla si melamina, fac din mesele si scaunele Plek piese de mobilier elegante si, in acelasi timp, rezistente. Scaunele au un design tineresc si pot fi prevazute, la cerere, cu brate. Fiecare model de scaun poate fi utilizat in trei pozitii: normala, partial rabatabila si complet pliata. O solutie pe cat de simpla, pe atat de ingenioasa, gandita pentru a optimiza functionalitatea scaunelor in orice spatiu. Scaunele Plek sunt usor de depozitat si de transportat datorita caruciorului special conceput in acest sens.
Flexibilitatea si versatilitatea sunt atributele esentiale ale meselor pliante din colectia Plek, ideale pentru a amenaja spatii dintre cele mai diverse. La fel ca in cazul scaunelor, depozitarea si transportarea meselor este posibila datorita unui carucior special. Impreuna, scaunele si mesele Plek formeaza un ansamblu de mobilier ce poate fi personalizat, in functie de destinatia spatiului in care este folosit: birou, spatiu de receptie, biblioteca, sala de conferinte sau sala de curs.
Piesele de mobilier Actiu pentru birou si spatii publice sunt printre cele mai eficiente si mai confortabile de pe piata. Este rezultatul firesc al colaborarii cu cei mai buni profesionisti si al investitiilor constante pe care compania din Alicante le face in cercetare si dezvoltare. Prin produsele sale, reputatul brand spaniol tinde permanent catre integrarea tehnologiei in viata de zi cu zi. In acest sens, eforturile companiei sunt orientate catre gasirea de solutii eficiente, prin studierea prezentului si anticiparea viitorului.
In Romania, mobilierul Actiu este disponibil prin compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy