Miercuri, 25 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Un sistem practic si inovator de la Alea Office

Un sistem practic si inovator de la Alea Office

Email Imprimare

Una dintre cele mai apreciate linii de mobilier executive ale brandului Alea Office, Archimede, purtand semnatura echipei de designeri Filippon si Mirto Antonel, este caracterizata de minimalism, rigoare si originalitate. O colectie exclusivista care confirma pozitia brandului Alea Office printre liderii pietei internationale de mobilier. Linia este inspirata de personalitatea lui Arhimede din Siracuza, unul dintre cei mai mari savanti ai lumii antice, pasionat de matematica, astronomie si fizica si veritabil precursor al ingineriei moderne. Arhimede a trait in secolul al II-lea i.H., consacrandu-si intreaga viata elaborarii de teorii matematice si aplicarii lor tehnice.

Birourile din colectia Archimede sunt prevazute cu structura din otel, in forma literei L, pentru a putea sustine blatul de o grosime considerabila fara barnele suplimentare dispuse, de obicei, sub blat. Paleta vasta de finisaje merge de la clasicul stejar la melamina, sticla si chiar piele cu fine cusaturi la vedere, materiale ideale pentru managerii care doresc sa dea o nota personala, rafinata, spatiului in care isi desfasoara activitatea. Pentru ca ansamblul sa fie complet, biroul poate fi completat cu o biblioteca de forma asimetrica, in care se imbina armonios spatiile deschise si cele inchise, disponibila in patru culori diferite: negru, alb, gri perla si bej. Celor care doresc sa aiba toate materialele de lucru la indemana, colectia Archimede le propune birouri cu unitati de depozitare incorporate, prevazute cu mai multe sertare.
Inca de la momentul infiintarii, in urma cu aproape patru decenii, brandul italian Alea Office si-a asumat misiunea de a imbunatati productivitatea si performanta la birou prin crearea unei ambiante placute si functionale. Portofoliul Alea Office include astazi colectii de mobilier de birou managerial si operativ, dar si scaune si elemente de decor, personalizabile si oferind posibilitatea unor configuratii originale.
In Romania, piesele de mobilier Alea Office sunt disponibile prin compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy