Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Bull, imbinare subtila intre forta si rafinament

Bull, imbinare subtila intre forta si rafinament

Email Imprimare

Simpla, cu un design atragator si usor de recunoscut, linia de mobilier Bull a brandului italian Della Valentina Office este o solutie tinereasca, originala si simpatica de amenajare a spatiului de birou. Elementele din colectia Bull se adapteaza in orice spatiu de lucru, concentrand asupra lor toate privirile. Mobilierul raspunde celor mai exigente standarde in materie de ergonomie, functionalitate si flexibilitate, conferind, totodata, si tusa personala atat de cautata de cei carora spatiul in care isi desfasoara activitatea nu le este indiferent.
Flexibile si functionale in cel mai inalt grad, birourile Bull sunt prevazute cu un blat melaminat extrem de subtire (numai 25 milimetri grosime). Caracteristica definitorie a birourilor Bull o reprezinta structura metalica lejera, cu picioare a caror forma, zvelta si usor curbata, evoca atributele taurului ce da numele colectiei. Este foarte usor sa personalizezi mobilierul din colectia Bull, datorita posibilitatilor multiple de combinare a unitatilor modulare si paletei cromatice variate. Flexibilitatea si modularitatea fac din Bull solutia ideala pentru amenajarea posturilor de lucru destinate utilizarii de echipamente informatice. Elegante si profesioniste, birourile Bull raspund nevoii de intimitate a colegilor care impart acelasi post de lucru, dispunand de panouri despartitoare.
Bull4, o versiune a colectiei originale, dispune de unitati mobile, pe role, care se preteaza la configuratii diverse ce transforma spatiul de lucru rapid si eficient. Aceste elemente se pot folosi fie individual, ca unitati auxiliare pentru birou, fie unite intre ele, pentru a crea mici posturi de lucru informatice. La cerere, birourile si celelalte piese de mobilier mai mari sunt disponibile si ele pe role.
Prezent la cele mai importante manifestari din domeniul industriei mobilierului de birou, de la Milano, Madrid si Koln la Moscova si Dubai, brandul Della Valentina Office se numara printre cei mai activi exponenti ai mobilierului italian la nivel international. Mobilierul reputatului brand este disponibil in Romania prin compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy