Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Qatar University a ales Quinti

Qatar University a ales Quinti

Email Imprimare

Institutiile de invatamant moderne tin pasul nu numai cu cele mai noi specializari si metode de predare, ci si cu tendintele de ultima ora din tehnologie si din universul mobilierului. Asemenea companiilor prestigioase, multe universitati de top investesc in ultimii ani in (re)amenajarea spatiilor in care isi desfasoara activitatea studentii si profesorii. Este si cazul Qatar University, care a ales pentru una dintre salile sale de conferinte imbinarea ideala intre distinctie si confort, conferita de mobilierul Quinti.
Qatar University a fost fondata in 1977 si este astazi cea mai importanta institutie de invatamant superior din Qatar, una dintre cele mai bogate tari din Orientul Mijlociu, care va gazdui Cupa Mondiala la fotbal in anul 2022. In prezent, universitatea este organizata in sapte colegii (Colegiul de Educatie, Colegiul de Arte si Stiinte, Colegiul de Sharia si Studii Islamice, Colegiul de Inginerie, Colegiul de Drept, Colegiul de Afaceri si Economie si Colegiul de Farmacie) si urmareste sa isi extinda aria de specializari. Institutia este situata in nordul capitalei Doha, intr-o zona rezidentiala in plina expansiune.
Pentru reamenajarea uneia dintre salile sale de conferinte, Qatar University a solicitat renumitului brand italian Quinti realizarea personalizata a 250 de scaune din colectia Season Slim, imbracate in piele de antilopa. Exclusivistele scaune directoriale ergonomice Season Slim au structura din otel cromat si dispun de patru mecanisme de reglare, eleganta designului si functionalitatea facand din fiecare model o piesa de mobilier cu totul unica. Se integreaza perfect nu numai intr-un birou managerial, ci si, dupa cum demonstreaza acum Qatar University, intr-o sala de conferinte dotata la cele mai inalte standarde, careia ii imprima o caldura si o personalitate deosebite. Pe langa scaunele ergonomice Season Slim, Quinti a realizat pentru Universitatea din Qatar si doua mese de reuniuni din linia Topos Soft, cu finisaje din piele de cea mai buna calitate.
Brandul Quinti, exponent marcant al conceptului 100% calitate de origine italiana, continua traditia lucrurilor bine facute si duce astazi mai departe valorile pe care s-a fundamentat cultura toscana inca din Renastere. Aventura mobilierului Quinti in cele mai indepartate colturi ale lumii incepe in inima Toscanei si poarta amprenta istoriei, a artei si a ospitalitatii uneia dintre cele mai pitoresti regiuni ale Italiei. Colectiile Quinti includ nu numai mobilier de birou, ci si piese de mobilier pentru acasa: de la scaune si mese usor de depozitat la accesorii de tipul pernutelor decorative in culori vii, totul fiind gandit pentru placerea si confortul utilizatorilor. Mobilierul Quinti este importat in Romania de compania noastra, Hansen Office Design.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy