Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Double You, solutii dinamice si flexibile de la BULO

Double You, solutii dinamice si flexibile de la BULO

Email Imprimare

Prin colectia de birouri Double You a brandului BULO, designerul elvetian Hannes Wettstein defineste un nou mod de organizare a spatiului de lucru pentru activitatile colective. Birourile Double You sunt concepute pentru cel mai inalt grad de adaptabilitate. Spre deosebire de birourile individuale, in cazul birourilor Double You utilizatorul poate fixa singur dimensiunea blatului, in functie de volumul de munca sau de sarcinile pe care le imparte cu alti colegi. Rezultatul: maximum de flexibilitate si dinamism, doua avantaje atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Succesul unei companii moderne depinde de creativitatea angajatilor. La randul ei, creativitatea este stimulata atunci cand doi sau mai multi colegi impart acelasi spatiu de lucru, care ar trebui sa fie cat mai flexibil si mai "prietenos".  Elementul de baza al colectiei Double You il reprezinta asa-numitul bench, un birou cu lungime si adancime variabile, reglabil pe inaltime. Adaptabilitatea dimensiunilor face ca birourile Double You sa se preteze la configuratii diverse. Designul corespunde standardelor europene de ergonomie, de exemplu in ceea ce priveste spatiul liber pentru picioare. Blatul si panourile laterale sunt disponibile intr-o gama larga de finisaje, intre care se distinge Cordura, un material textil inovator, deosebit de rezistent, elegant si foarte placut la atingere.
Dinamismul este accentuat printr-o serie de accesorii originale, multifunctionale. De exemplu, dispuse pe orizontala, panourile despartitoare flexibile pot fi folosite si pe post de tetiera. Usor de demontat datorita magnetului care permite detasarea lui de pe marginea blatului, suportul pentru maini circumscrie spatiul individual de lucru si asigura confortul mainilor la nivelul incheieturilor. Un alt element inedit il reprezinta skaterul-taburet si skaterul-suport pentru unitatea centrala a calculatorului. 
In cele patru decenii de activitate, brandul belgian BULO s-a impus ca unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier de birou. Sub sloganul Love Your Office! (Iubeste-ti biroul!), BULO este mereu cu un pas inaintea celorlalte branduri de profil, remarcandu-se prin atentia deosebita fata de elementele de design care confera mobilierului de birou o tusa personala si placuta. In Romania, mobilierul BULO este importat de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy