Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Valoarea detaliilor si echilibrul formelor

Valoarea detaliilor si echilibrul formelor

Email Imprimare

Colectia de mobilier directorial Palm a brandului Della Valentina Office se distinge prin eleganta si simplitate, dar si prin forma originala a picioarelor birourilor, ce aminteste de exoticul palmier, care a servit drept sursa de inspiratie nu numai pentru designul liniei, ci si pentru numele ei.
Armonia colectiei ce include birouri directoriale si mese de reuniuni cu forme si dimensiuni variate este sporita de unitatile de depozitare si accesoriile (printre care se numara suportul integrat pentru tastatura si suportul pe rotile pentru unitatea centrala a calculatorului) care ii intregesc polivalenta si dinamismul. Orice utilizator va fi placut surprins de paleta cromatica, flexibilitatea  si, nu in ultimul rand, de finisajele din lemn natural de cires, care confera liniei de mobilier Palm caldura si o nota de rafinament cu totul deosebita. Pentru ca nimic sa nu risipeasca farmecul colectiei, echipa de design a brandului Della Valentina Office a prevazut birourile cu un sistem pe cat de eficient, pe atat de elegant si de discret de mascare a cablurilor electrice de la diversele dispozitive informatice necesare lucrului la birou. Pentru iubitorii transparentei, Della Valentina Office propune versiunea exclusivista Palm Crystal, cu suprafete de lucru din sticla colorata, expresie a prestigiului si a rafinamentului in cel mai inalt grad.
Prezent la cele mai importante manifestari de profil, de la Milano, Madrid si Koln la Moscova si Dubai, Della Valentina Office nu inceteaza sa isi incante clientii cu mobilier de birou in care functionalitatea si ergonomia de ultima generatie se imbina cu rafinamentul tipic italian. Mobilierul Della Valentina Office este importat in Romania de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy