Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Distinctii pentru Teknion la NeoCon 2012

Distinctii pentru Teknion la NeoCon 2012

Email Imprimare

Luna aceasta, palmaresul Teknion Corporation s-a imbogatit cu patru noi distinctii Best of NeoCon, acordate cu prilejul editiei 2012 a NeoCon, cea mai importanta expozitie de design din America de Nord, care a avut loc intre 11 si 13 iunie, la Chicago. Piesele de mobilier Teknion care au impresionat organizatorii si vizitatorii deopotriva au fost alese din peste 360 de produse. Este vorba despre linia de birouri operationale Interpret, colectia de mobilier compact Sidewise, linia de mobilier de birou Expansion si sistemul LOGIQ de gestionare a energiei.

Potrivit lui David Feldberg, presedinte si director general al Teknion Corporation, cele patru premii castigate la unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume marcheaza recunoasterea inovatiilor realizate de companie in cele mai variate categorii de produse, de la birouri la dispozitive de inalta tehnologie, fiind, in acelasi timp, o consacrare a excelentei si diversitatii portofoliului Teknion.
Dezvoltat in parteneriat cu Enmetric Systems Inc., sistemul LOGIQ si-a adjudecat aurul la categoria dispozitive de inalta tehnologie. Sistemul LOGIQ de gestionare eficienta a energiei masoara si controleaza consumul de energie pentru fiecare utilizator in parte, dovedindu-se un ajutor pretios pentru companiile care doresc sa fie mai informate si mai responsabile in ceea ce priveste impactul activitatii lor asupra mediului inconjurator. Linia Interpret a fost recompensata cu argint la categoria birouri operationale. Interpret este un sistem de mobilier extrem de flexibil, simplu, dar totodata complet, conceput pentru a se integra perfect in orice companie care pune accentul pe colaborare, mobilitate si diversitate. Tot cu argint au fost premiate colectiile Sidewise si Expansion. Sidewise propune o abordare originala a spatiilor mici de lucru, in timp ce Expansion ofera solutii functionale si elegante de amenajare a birourilor personale.
NeoCon (The National Exposition of Contract Furnishings) a fost organizat pentru prima data in 1969. Inca de la prima editie, expozitia ce se desfasoara in exclusivista Merchandise Mart, cea mai mare cladire comerciala din lume, situata in inima orasului Chicago, a captat atentia specialistilor in design si a profesionistilor din industria mobilierului, impunandu-se ca unul dintre cele mai importante evenimente de profil la nivel mondial.
Mobilierul Teknion este importat in Romania de compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy